El dissabte 30 de setembre es va celebrar al Moll de la Marina, Barcelona, la quarta edició de la Fira de l'Esport Català on van participar més de 50 federacions, entre elles la Federació Catalana d'Escacs.

Molta afluència al llarg del matí jugant als escacs al Moll de la Marina (Barcelona)

Aquest any, l'esdeveniment organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l'Esport Catalunya, hi ha hagut rècord de participació i l'estand de la Federació Catalana d'Escacs ha estat un dels més visitats i on han participat centenars de persones.

A primera hora del matí, van visitar el nostre estand la secretària general de l'esport, Anna Caula, i el president de la UFEC, Gerard Esteva, on van jugar una partida amistosa en els escacs gegants que va crear gran expectació.

Gerard Esteve amb la mirada atenta al moviment de l'Anna Caula

A més, per amenitzar la jornada, es van organitzar unes simultànies amb la Campiona de Catalunya, Joana Ros, i unes simultànies a càrrec de les jugadores catalanes: Darina Massana (sub10) i Abril Massana (sub12) de l'Amposta), Lola Alhama (Sub8) de L'Espluga de Francolí, Laura Tornay (sub-12) de Cerdanyola del Vallès, i Alexia Alerany (sub-8) Gandesana.

Representació de jugadores catalans a la Fira de l'Esport

També es van portar algunes de les activitats que fa servir 'Escacs a l'Escola', programa impulsat pel Departament d'Educació de la Generalitat i amb la col·laboració de la UdG, UdL i URV, on els més petits i els més vergonyosos s'ho van passar d'allò més bé.

La vigent campiona catalana Joana Ros importint les simultànies

Volem agrair la participació de tota la gent que va venir a veure l'estand de la Federació Catalana d'Escacs, va estar ple tota la jornada, impressionant. També a les jugadores per la seva disposició, actitud i amabilitat i en conseqüència als pares i mares que van fer l'esforç de portar-les. Finalment, a la Vinyet Palau i Joana Ros, qui van organitzar, coordinar i participar en totes les activitats. Sou increïbles.

En veiem l'any vinent amb més coses i sorpreses!

Galeria d'imatges