Molt emocionant la jornada d'avui. Parals (Montgrí) amb 4,5 punts ha guanyat a Noria (Gran Penya) amb 4 punts. Partida molt interessant pel final de partida que es pot consultar a chess-results. Una altra partida interessant ha estat la d'entre els dos MI del torneig, Torrecillas (Foment) contra Lacasa (Mollet), que han fet taules sense gairebé lluitar.

La partida de la tarda és la del Fernández Muixi (Reus Esportiu) contra Tosan (Palafrugell) on ha guanyat el blanc, ja que les negres en els destrets de temps no ha trobat la jugada que guanyava en una combinació falsa del blanc i ha abandonat. En Brusi (Sant Cugat) ha guanyat a Jove (Ulldemolins) i se situa entre els capdavanters.

D'esquerra a dreta: MC Francesc Fernández, MC Ricardo Brusi, MC Lluís Parals i MI Josep Anton Lacasa

Cal destacar que de les 17 parides només han acabat en taules 2 i això demostra la lluita d'avui.

Si la sisena ronda ha sigut disputada la setena no serà menys: Parals (Montgrí) amb 5,5 punts s'enfrontarà contra en Brusi (Sant Cugat) amb 4,5. Saldana (Salauris) amb 4 punts contra Fernández Muixi (Reus Esportiu) que té mig punt més que aquest. Molta emoció a la partida que enfrontarà MI Lacasa (Mollet), amb 4 punts, contra GM Pogorelov (Salauris) amb la mateixa puntuació. Els altres dos jugadors que tenen 4 punts i juguen entre ells són Noria (Gran Penya) contra Torrecillas (Foment).

En el torneig per equips, Salauris té 8 punts seguit del Gran Penya Vilanova B amb 7 punts. Amb 5,5 tenim a Palafrugell, Gran Penya Vilanova "A" i Ulldemolins amb 4,5.

Jaume Bosch Romay

Galeria d'imatges
Retransmissió
Lichess - Chess.com
Twitch