Avui hem jugat una cinquena ronda força interessant: Jove (Ulldemolins) ha hagut de rendir el rei davant de Parals (Montgrí), Tosan (Palafrugell) i Torrecillas (Foment) han efectuat taules, Pogorelov (Salauris) tenia una partida que el mòdul li donava quasi 4 punts d’aventatge i en els apuraments de temps ha anat perdent l’avantatge, tanta, que Noria (Gran Penya) ha aconseguit la victòria, Lacasa (Mollet) ha aconseguit una nova victòria davant Sanchez (Sant Martí) i s'acosta al cap de la classificació.

 

 

Demà a la sisena ronda tenim una partida entre Parals (Montgrí) 4'5 punts contra Noria (Gran Penya) 4 punts, tenim 6 jugadors amb 3'5 punts. Torrecillas (Foment) contra Lacasa (Mollet) els dos únics mestres internacionals, Fernandez Muixi (Reus esportiu) contra Tosan (Palafrugell) y Brusi (Sant Cugat) contra Jove (Ulldemolins), segueixen després 6 jugadors amb 3 punts.

Amb el torneig per equips tenim al Salauris i Gran Penya "B" tots dos amb 6 punts, seguit del Palafrugell amb 5'5, i per últim tenim els equips d’Ulldemolins i el Gran Penya "A" tots dos amb 4'5. Com es pot veure tot està molt igualat.

Ahir ens va visitar el director del torneig II Open Internacional de Veterans +50 i +65 Sr. Francisco Cuevas.

En la ronda d'avui i les següents es retransmeten 8 partides de les 17 que es juguen.

Jaume Bosch Romay

Galeria d'imatges
Retransmissió
Lichess - Chess.com