Tercera jornada del Campionat de Catalunya Absolut on s'ha jugat la primera partida del matx de quarts de final. Són vuit els esportistes que resten en competició i entre avui i demà es decidirà els quatre que lluitaran pel títol.

A la jornada d'avui, partida guanyada còmodament pel GM Daniel Alsina amb blanques després que el IM Manuel Granados fes una imprecisió a l'obertura. Victòria en blanques del IM Gerard Ayats davant del IM Daniel Garcia, protagonitzant la jugada de la jornada fent un sacrifici d'alfil per debilitar la defensa del rival.

Fina jugada del GM Gerard Ayats que després de 22. Axh6 ... obté la victòria en poques jugades

Disputadíssima la partida entre l'IM Lázaro Lorenzo i el GM Marc Narciso. En certs moments del mig joc, en Marc havia agafat avantatge, però en Lázaro ha anat anul·lant fins a finalitzar la partida en taules per triple repetició de posició. I finalment, a la quarta partida, el jove jugador FM Daniel Salinas ha lluitat de cos a cos davant el GM José Ángel Guerra arribant a un final igualat, però que la pressió del rellotge ha fet que una petita imprecisió el punt se l'emportés en Guerra.

Demà dimarts 14 de maig, a partir de les 16:00, es jugarà la segona partida del matx de quarts de final, a l'Hotel 4R Salou Park Resort.

Galeria d'imatges
Retransmissió
Lichess - Chess.com
Twitch