ORGANITZA:

La Federació Catalana d'Escacs – Delegació Territorial de Girona amb la col·laboració del club que organitzi l’activitat.

Cada club organitzador haurà d’omplir degudament el formulari amb tota la informació essencial per tal de valorar la idoneïtat tant d’aforament com de les condicions del local i entorn.

 

ACTIUS D’EDATS, LLAMPEC i FESTA GIRONINA

Data: diumenge matí 3 de desembre de 2023.

La jornada de la Festa Gironina consisteix en un torneig a ritme llampec obert i un torneig actius d’edats pel matí, tot seguit un dinar de germanor i finalment entrega dels premis acumulats al llarg de la temporada, i finalment una reunió de clubs. Per tant, els clubs interessats hauran de preveure espai per a poder fer els dos tornejos (llampec i actius d’edats) i també en el mateix lloc, o proper, poder fer l’àpat.

Els clubs interessats en l’organització hauran de sol·licitar-ho omplint el següent formulari enviant-lo per correu electrònic a l'adreça: federacio@escacs.cat. En el correu cal especificar el lloc que es proposa per jugar el torneig, així com la seva adreça, i les jornades que voldrien acollir els tornejos proposats.

El club sol·licitant ha d’aportar:

  • Un local de joc ampli per disputar la/les competició/ns, amb taules i cadires.
  • El local ha de disposar d’endolls per la connexió de l’ordinador i d’impressora.
  • El local ha de disposar de calefacció.
  • El local ha d'estar disponible per tot el temps necessari per fer el torneig.
  • Comunicar si el local està adaptat per persones amb mobilitat reduïda. 
  • Fer-se càrrec d’anar a buscar el material necessari i retornar-lo.

 

SOL·LICITUD PER SER LA SEU:

Data límit per sol·licitar l'organització de la Festa Catalana juntament amb els dos tornejos esmentats és el 22 d’octubre de 2023.

 

Girona, a 3 d’octubre de 2023

Jordi Díaz Comas

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs