Es va enviar la Circular GIR 22/2022 a tots els clubs per tal de sol·licitar ser seu per a l’organització de l’Actius Edats, Llampec i Festa Girona 2022. Un cop finalitzat el termini, s’ha rebut dues licitacions per l’organització de la totalitat de les activitats. Els clubs sol·licitants són amb les següents condicions resumides:

Nom del Club

Activitats que es licita

Capacitat proposada

Consideracions

Club Escacs Fornells

totes

200

Cèntric (proper a la capital), de fàcil aparcar. El club no ha estat seu de cap activitat de la Territorial aquest any. Tenen un nombre suficient de socis per a col·laborar amb l’organització. Es proposa fer el dinar al mateix lloc de joc.

Club Escacs Platja d’Aro

totes

300

Pavelló molt gran, tot i que fàcil d’aparcar, el del pavelló és de pagament. Ja ha organitzat una activitat de la Territorial aquest 2022. El dinar el proposen fora, en un restaurant.

 

Després d’analitzar les condicions, designem com a organitzador de totes les activitats del 4 de desembre el Club Escacs Fornells.

Agraïm al Club Escacs Platja d’Aro la seva predisposició en ser organitzar i per això l’emplacem a que continuïn col·laborant en properes activitats.

La propera setmana es publicaran les bases de les activitats de la jornada del 4 de desembre.

Torroella de Montgrí, a 24 d’octubre de 2022

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs