CRITERIS DE CLASSIFICACIÓ CAMPIONATS D’ESPANYA FEMENÍ

 

Les places de les jugadores per participar en el campionat d’Espanya femení, com indica la circular 41/2011, son:

  • La campiona absoluta i la subcampiona de Catalunya 2011 tindran les despeses estada a càrrec de la federació en l'establiment que s'indiqui i un ajut pel viatge i inscripció al Campionat Femení d’Espanya 2012.
  • La tercera i quarta jugadora classificada tindran el 50% de les despeses d’allotjament en l'establiment que s'indiqui més desplaçament per a participar en el Campionat d’Espanya Femení 2012.

ORGANITZA

La Federació Espanyola d’Escacs (FEDA).

 

AGENDA DE LA COMPETICIÓ

El campionat es celebrarà a la població granadina de Salobreña, a la Comunitat Autònoma d’Andalusia, entre els dies 30 de juliol al 4 d’agost.

 

El dia 29 de juliol serà el dia d’entrada i les acreditacions de les jugadores i la primera ronda serà el dia 30 de juliol a la tarda. El dia 4 d’agost serà l’última ronda i la sortida de les participants.

 

JUGADORES AMB SUBVENCIÓ 100%

JUGADORES AMB SUBVENCIÓ 50%

 

Elisabet Ruiz Font (Vilafranca)

Elisabeth Riera Morilla (Cirera)

Mireia Terrones Launes (Mora d’Ebre)

Andrea Norte Garcia (Cerdanyola del Vallès)

 

 

Les jugadores classificades tenen les despeses d’allotjament pagades en habitació doble des del sopar del dia 29 de juliol al dinar del dia 4 d’agost. La reserva d’aquestes jugadores la farà la Federació Catalana d’Escacs. Si desitgen un altre tipus d’habitació, ho han de comunicar a la Federació Catalana d’escacs. Quan es rebi el mail, la Federació contestarà amb l’import de l’habitació.

 

El desplaçament anirà a càrrec de cada jugadora, llevat de les classificades al 100% o al 50%, que se li retornarà un cop presenti els bitllets de viatge. L’ajuda màxima per al desplaçament és de 150 € per a les classificades al 100% i de 75 € per a les classificades al 50%.

 

Totes les menors han d'anar acompanyades d'un adult. De les menors que apareixen a la circular se'n farà càrrec un adult designat per la Federació, mentre que les no classificades hauran d'anar acompanyades. L’adult, si no és el pare, mare o tutor, ha de tenir l’autorització d’aquest signada durant tot el campionat i fer-la arribar escanejada a la Federació Catalana d’Escacs.

 

DATA MÀXIMA CONFORMITAT

Totes les jugadores, classificades o no, hauran de confirmar la seva participació o renúncia abans de les 12:00 hores del dia 15/07/12, omplint el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

PAGAMENT I DADES D’INSCRIPCIÓ

Qui només vulgui tramitar la inscripció, aquesta es considerarà completament realitzada en el moment d’abonar l’import de la inscripció (30 €) al compte corrent de la Federació Catalana d’Escacs a la Caixa: 2100-0429-61-0200128214, indicant el nom de la jugadora + Femení Espanya.

 

Per a més informació, podeu consultar-ho a la circular publicada a la web de la FEDA