El jove uncrainès Ilya Lemeshev, instal·lat a Figueres des de fa més d'un any i mig i actual jugador del club Escacs Figueres, s'ha proclamat campió absolut de la Territorial de Girona en finalitzar el Campionat Absolut de Girona amb 7 punts de vuit partides, només cedint una derrota. Amb els mateixos punts, en segon lloc, trobem el MF Leo Valle (Gerunda) i completa el podi, en tercer lloc, amb 6 punts i mig el MF Abel Làzaro (Firgueres).


Per altra banda, la millor femenina ha estat la Laura Viñolas (Firgueres) que ha finalitzat el torneig amb 5 punts. El millor veterà ha estat l'Enric Dilme (La Bisbal) que també ha finalitzat amb 5 punts. L'Arnau Vilà (Figueres), Iliia Lunin (Platja d'Aro) i Mauro Alonso (Gerunda) han estat millors jugadors Sub16, Sub14 i Sub12 respectivament. Els premis per tram, Cristian Granados (Figueres) ha estat el millor del tram A, Nicolás García (Montgrí) millor del tram B i Carla Faixedas (Fornells) millor del tram C. El Club Escacs Figueres s'endú el trofeu com a millor equip.

En total hi han participat 60 jugadors. Donem les gràcies als clubs organitzadors i als seus respectius ajuntaments de Figueres i Platja d'Aro, a l'arbitratge Luís Enrique Valle i a tots els acompanyants i familiars dels jugadors més menuts per animar-los a jugar aquest torneig.

Resultats i classificació final

Partides