Juan Alber García campió del Juvenil jugat a Serinyà

Segon torneig de la Territorial de Girona per a poder tornar a la normalitat amb l’activitat escaquista en terres gironines. Sabem que hem passat un any llarg de calvari amb la pandèmia del Covid-19, però també sabem que volem tornar a la normalitat com més aviat millor. I qui ho desitgen segur són la mainada, els més menuts dels nostres federats. I per això, si fa un mes vàrem organitzar l’Actius d’Edats a Girona, els passats dissabtes 5 i 12 de juny hem organitzat a Serinyà (Pla d’Estany) un Juvenil amb ritme d’actius, els dos torneigs justament dedicats als nens i nenes de la Territorial.

Finalment en varen ser 52 els participants, que podien haver estat més segur en condicions més normals, en unes dates millors i no pas a final de curs. També ha coincidit (en dia però no en hora) en uns tancats del Figueres. La llunyania de Serinyà respecte de punts del sud també ha comptat alhora de decidir desplaçar-se a les famílies, ja que la majoria dels participants eren federats del nord de la Territorial.

Pel que fa als resultats, destaquem la victòria rotunda del planter del Club Escacs Olot, amb Juan Alber Gacía com a campió, en Pol Verdaguer com a sots-campió i l’Heribert Jurado com a tercer classificat, i la Judit Barat com a millor femenina.

 

Jugador/a

Club

Campió

Juan Alber Gacía

C.E. Olot

Sots-campió

Pol Verdaguer

C.E. Olot

3º classificat

Heribert Jurado

C.E. Olot

Millor femenina

Judit Barat

C.E. Olot

 

El quadre dels millors esportistes per edats:

 

Sub8

Sub10

Sub12

Sub14

Sub16

1

Martí Ruiz

Eric Pons

Marc Mallorquí

Daniel Romero

Martí Insa

2

 

Quirze Pau

Dalmau Palahí

Eudald Díaz

Blai Higueras

3

 

Adrià Colon

Arnau Ruiz Servent

Laia Carrasco

Jordi Camprubí

 

Els premiats per equips que reberen un diploma als quatre primers per equip, foren l’Olot en primer lloc amb 25,5 punts, seguit del Gerunda amb 19 punts i en tercer lloc el Banyoles amb 17,5 punts. Els punts es compten amb la suma dels quatre primers esportistes classificats.

A l’entrega final dels premis, es comptà amb la presència de l’alcalde de Serinyà, el Sr. Josep Antoni Ramo, juntament amb en Carles Vilà, delegat de la Territorial de Girona, i l’Antoni Oliva, president del Banyoles, i el secretari Josep Camprubí. Agraïm moltíssim a totes les famílies que han fet l’esforç per a portar els seus fills i filles. També agrair implacable feina de l’equip arbitral composat per l’Estanis Plantada i en Jesús Caballero.

Classificació final

 

Torroella de Montgrí, a 13 de Juny de 2021

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs