Les Categories amb menys inscripció (sub-16, i sub-18), varen finalitzar el dissabte passat. Es jugaba al Centre Cívic de Sant Gregori, on esta el Club d'Escacs.
En el sub-18 va dominar des de el començament en Jaume Rovira,(Gerunda) que es proclama Campió sense gaires mal de caps, en segon lloc Marc Cros (Olot), que va protagonitzar un molt bon torneig només quedant a mig punt del 1er classificat, i en tercera posició, Albert Olivas, l'únic que va poder arrancar mig punt a en Jaume Rovira.
Clasificació:
SUB-18
Foto podi Sub-18, d'esquerra a dreta: Jaume Rovira, Albert Badosa, (delegat de Girona), Marc Cros, Albert Olivas.

En el Sub-16, l'Abel Lázaro,(Olot) desprès d'un entrebanc a la primera Ronda versus Oliver Perez , on va perdre, l'Abel va guanyar totes les partides, es va proclama Campió sub-16, en segona posició en Biel Horta,(Gerunda) que segueix en pla ascendent, i en tercera l'Oliver Pérez, (Figueres).Cal destacar la bona actuació de la Maria Goloubev,(Gerunda) que va quedar en 4a posició empatant amb el tercer.
Classificació:
SUB-16
Foto podi Sub-16, d'esquerra a dreta: Jesus Caballero (arbitre), Abel Lázaro, Biel Horta, Oliver Pérez, Rafel Garcia (President del Sant Gregori, on es jugaba el Campionat.)

El proper dissabte 3 de Febrer, acaban les altres Categories.