El passat diumenge va finalitzar una nova edició del Campionat Absolut de la Territorial de Barcelona. El MF Ferran Cervelló (Peona i Peó) es va proclamar campió del Campionat Absolut de la Territorial de Barcelona amb 7 punts de 8 partides, liderant el torneig amb comoditat i a falta d'una partida ja era campió. Va obtenir el subcampionat el MI Lluís Maria Perpinyà (Colon Sabadell) amb 6,5 punts i després de vèncer a la darrera ronda al campió. Completà el podi l'Adrián Jiménez Ruano (Colon Sabadell) amb 6 punts i per millor desempat amb altres tres jugadors: CM Daniel Salinas, IM Arturo Vidarte i IM Julio Antonio Hernando. En total hi varen participar 63 esportistes.

 Ferran Cervelló (Peona i Peó) i Josep Maria Perpinyà (Colon Sabadell), d'esquerra a dreta


 

A més del grup absolut, es varen jugar tres grups B repartits a la comarca del Barcelonès, a Llinars i a Vilanova i la Geltrú, que varen tenir una acceptable participació: 76 al Barcelonès, 25 a Llinars i 30 a Vilanova i la Geltrú.


Pel que fa als resultats, en el grup de la comarca del Barcelonès, hi va haver empat al primer lloc que després del desempat, en Sergi Villa (Peona i Peó) es va proclamar campió amb 6,5 punts. Varen completar el podi, en segon lloc, també amb 6,5 punts l'Alfonso Gisbert (Arenys de Munt) i, en tercer lloc, en Luis Pérez (Torreblanca).


En el grup de Llinars, el campió va ser el jove jugador del Llinars Arnau Sánchez que va finalitzar primer a la classificació amb 6,5 punts. A mig punt del campió, en segon lloc, es va situar en Roc Boix (Llinars) i, en tercer lloc, amb 5,5 punts en David Muñoz (Penya Mollet XXI).

 

Podi guanyador del grup de Llinars amb el campió Arnau Sánchez al centre.

I per últim, el campió del grup de Vilanova i la Geltrú va ser l'Enric Masferrer en solitari amb 7 punts. En segona posició es va situar en Jevgenijs Spruzs amb 6 punts, els mateixos punts que el tercer classificat, l'Ivan Marina. Els tres jugadors del podi són companys del Gran Penya Vilanova.