61 equips participants a la 1a edició de la Minicopa de la Territorial

El passat dissabte 1 d'octubre es va celebrar la Minicopa de la Territorial de Barcelona a la Sala Pal·ladius de Pallejà, un torneig per equips d'edats de les categories de sub-8 a sub-20 amb un ritme de 15m + 3s i amb un format suís a 7 rondes amb sistema olímpic. Aquest torneig de nova fornada va tenir una molt bona acollida i va reunir en la seva primera edició a un total de 61 equips (aproximadament 250 esportistes) de diferents clubs de la província, distribuïts en les diferents categories.

Vista de la sala de joc


El torneig es va desenvolupar sense incidents destacables en les magnífiques instal·lacions de la Sala Pal·ladius, un local ideal per aquesta competició; espaiós, ben il·luminat, amb espais per a les famílies i una bona oferta per a dinar propera al local.

Durant tot el matí i gran part de la tarda va haver una lluita molt igualada entre tots els equips per aconseguir el preuat premi de la inscripció gratuïta al Campionat de Catalunya per equips d'edats d'aquest any. Cal destacar que tot i aquesta lluita entre els diferents equips, en tot moment va haver-hi una gran esportivitat entre els participants, provocant molt poques intervencions arbitrals.

L'entrega de premis la van dirigir Ivan Marina, director del torneig i delegat Territorial de Barcelona, Montse Gràcia, tresorera de la FCE, Pere Alegre, president del club Pallejà i VladimirZaiats, àrbitre principal de la competició.

Els podis en les diferents categories van ser:

sub-20: 1r Llinars, 2n Peona i Peó A, 3r Gran Penya
sub-16: 1r La Lira, 2n Llinars A, 3r Peona i Peó
sub-14: 1r Peona i Peó, 2n Llinars A, 3r Ateneu Colón
sub-12: 1r Gramenet A, 2n Llinars A, 3r Granollers-Canovelles
sub-10: 1r Peona i Peó, 2n Ateneu Colón, 3r Tres Peons
sub-8:   1r Sant Cugat A, 2n Sitges, 3r Gramenet A

Donar les gràcies als clubs per l'esforç de portar tants equips i al club d'escacs Pallejà per tota la feina realitzada. Una bona experiència per a la pedrera i que els ha servit com entrenament per a la final de Catalunya de finals d'octubre.

 

Classificació final de totes les categories