48 campions, provinents d’un territori molt ample, abraçant un triangle entre Fornell de la Selva, Súria i Valls!!

Aquest cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha jugat a Sabadell la Final de CALCULIN d’OR, on participaven 48 classificats entre totes les categories, dels 166 que van competir a les Fases Prèvies del Calculin BLAU (Sitges-Vilafranca), VERD (Sabadell) i GROC (Llinars).

Els guanyadors i participants de cada categoria.

A destacar el número de Clubs que han participat per cada Grup de la Final, que amb 12 finalistes per categoria vam trobar: a sub8, 12 clubs diferents; a sub10, 8 clubs diferents; a sub12, 9 clubs diferents i al grup Off, 10 clubs diferents. Una dispersió de participants molt interessant, en un territori molt ampli, abraçant un triangle entre Fornell de la Selva, Súria i Valls. En total, vam tenir

Resumint, un total de 24 clubs entre totes les categories: Ateneu-Colón, Castellbisbal, Castellar, Cerdanyola del Vallès, Fornells, Gran Penya Vilanova, Granollers-Canovelles, Lira Vendrellenca, Llinars, Masnou, Montmeló, Montornès, Paretana, Sant Adrià, Sant Andreu, Sant Cugat, Sant Joan Despí, Santa Mª Palautordera, Sitges, SCC Sabadell, Súria, Tona-La Crema, Valls i Vilafranca; on Cerdanyola del Vallès i Sitges tenien la màxima representació, amb 6 esportistes cada un.

Els campions Calculins d’Or de cada categoria van ser: a sub8, en Gerard Diego de l’Ateneu-Colón; a sub10, en Jack Monclús del Sitges Prado Suburenc, a sub12 en Jofre Pla del Llinars; i al grup Off en Damián Trasobares del Sant Cugat.

Les classificacions de tots els participants les podeu trobar a l'ENLLAÇ.

FELICITATS a TOTS I TOTES ELLES, .. i a les seves famílies!!

Organització del Calculín d'Or