Domingo Casas, del Sant Andreu, i Jordi De La Plaza, Sant Cugat, campions del més de 50 anys i més de 65 anys de la fase prèvia de veterans de Barcelona

Els dos campions dels grups, Domingo Casas a l'esquerra i Jordi De La Plaza a la dreta

El dia 3 de maig va finalitzar la fase prèvia de veterans de Barcelona, on es van jugar dos grups per separat, el més gran de 50 anys i el més gran de 65 anys. Es jugava els dimarts setmanalment a la seu del Club de la Lira i a la de la Federació, tots dos ubicats al barri de Sant Andreu. A causa de la situació sanitària que patíem a finals de l'any passat, es va haver de canviar les dates per als mesos de març, abril i maig. 

Del grup de més de 50 anys, Domingo Casas, del Sant Andreu, es va imposar al seu grup amb 7.5 punts, seguit d'Eugeni Romero, La Lira, amb 7 punts i Bernat Montalban, de l'Ideal Clavé, amb 6.5 va tancar el podi.

Pel que fa al grup dels més grans, el Jordi De la Plaza, del Sant Cugat, amb 7.5 punts, i després de guanyar la darrera ronda, va aconseguir el campionat en solitari. El va seguir el Joaquin Noria, del Gran Penya, amb 7 punts, i tancant el podi l'Andrés Rojas, del Sant Martí, a un punt de distància del segon.

Els dos podis conjuntament

Els dos primers de cada grup s'han classificat per participar amb l'estada pagada a la Final de Catalunya de veterans a Santa Susanna, del 15 al 22 de maig.

Classificació final