El passat dissabte 18 de desembre, el Club d’Escacs Mollet, amb la col·laboració de l’escola d’escacs Jaquememory, va organitzar un torneig d’escacs infantil a benefici de la Marató de TV3 i promogut pel Club Social La Llum de Mollet del Vallès. 

Fins a 79 nens i nenes de les escoles de Mollet i rodalia es van citar al Mercat Vell de la ciutat per disputar un torneig dividit per categories escolars i edats, en tres grups (inicial, mitjà i superior).

Es van recaptar 565 euros en total, segons recompte efectuat pels membres del Club Social La Llum. Es van sortejar tres llibres d’escacs, cortesia del professor d’escacs, Jordi de la Riva, que va muntar una parada de material relacionat amb els escacs durant la celebració del torneig.

Agrair a BonPreu Esclat i Caprabo la seva donació de dues paneres que es van sortejar també durant la cerimònia de cloenda.

Agrair als arbitres Carles Batallé i Guillem Cintas la seva col·laboració desinteressada i gratuïta.

El torneig va començar amb una mica de retard per temes organitzatius, però cal destacar el bon comportament de nens i nenes i dels seus familiars i acompanyants, que van permetre un desenvolupament òptim del torneig.

Antoni Pous va realitzar un magnífic reportatge fotogràfic que podeu veure i descarregar fent clic aquí:

Les classificacions per categories les podeu consultar a l'enllaç.

C.E. MOLLET