El CM Andreu Blasco (Castelldefels) amb 6.5 punts i Vincent Serrano (Barcelona amb 6 completen el podi.

Del 25 de setembre al 27 de novembre i durant 8 jornades, s'ha celebrat el Campionat Territorial de Barcelona en els locals del club d'escacs Foment Martinenc i Barcelona. Enguany, a diferència d'anteriors edicions, el torneig s'ha disputat els dissabtes al matí, en ocupar l'interclubs les dates habituals dels diumenges. Amb una participació més baixa de l'usual, amb 68 inscrits a causa de la covid-19, aquest any tots els esportistes s'han hagut d'agrupar en un únic grup en comptes dels tres habituals. Com a novetat, aquest any s'han introduït premis per trams d'elo.

El campió amb 7 punts de 8 ha estat el MI Fernando Valenzuela (Colon Sabadell Chessy), que partia com a nº 2 del rànquing, i que ha realitzat un gran torneig cedint només dos empats.

El campió MI Fernando Valenzuela (Colon Sabadell Chessy)

L'han acompanyat en el podi en segona posició el CM Andreu Blasco (Castelldefels) que partia com a nº 6 del rànquing i que ha realitzat un gran torneig només perdent contra el campió i cedint unes taules, i en tercera posició Vicent Serrano (Barcelona) que partia com a nº 18 del rànquing i que ha estat la revelació del torneig, on després d'una ensopegada en la ronda 3 ha aconseguit guanyar les 5 partides restants.  

Pel que fa als premis de trams, aquests van recaure a l'Arnau Sánchez (Llinars) en el tram de 2000 a 20149, el Pau Manel Prada (Colon Sabadell Chessy) en el tram de 1850 a 1999, el Dídac Membrives (Prat) al tram de 1700 a 1849 i Xavier Escoriza (Gavà) en el darrer tram.

Donar les gràcies als jugadors per la seva participació en un any complicat per tots i als clubs Foment Martinenc i Barcelona per cedir els seus locals.

Classificació Final