El dilluns, 5 de juliol, ha començat la categoria Sub-12 del Campionat d’Escacs d’Espanya, 2021 a Salobreña, Granada, on un total de 23 esportistes, dels quals 5 són jugadores, hi participen. 

Com cada any, s’ha fet una petita reunió on s’ha donat informació respecte al torneig, horaris i entrega de samarretes. També s’ha fet la foto de grup just abans de començar la primera partida i pares, mares i acompanyats han aprofitat per enregistrar el moment.

Just abans de la segona ronda, la fotògrafa de la FEDA, Patricia Claros, ha fet la tradicional foto de grup on han estat els jugadors i jugadores de totes les comunitats autònomes.

Després de la primera jornada tenim sis esportistes amb 2 punts que són: Xavier Mompel, Hugo Úber, Guillem Jove, Daniel Salinas, Pau Manel Prada i Alejandro Sánchez. Amb un punt i mig està la Laia García. Amb un punt: Álex Villa, Marc Tarragó, Martí Marín, Martina Lázaro, Rubén Gil, Daniel Martos, Júlia Miró, Arnau Camps, Stella Petergova, Pol Jornada i Noah Molina. Amb mig punt: Eloi Escudero, i amb zero punts, que segur que demà s’estrenaran, que són: Ariadna Carrasco, Biel Rodríguez, Oriol Pelegrín i Unai Añor. Un total de 25 punts, que no està pas malament.

Estem segurs que els nostres nois i noies deixaran Catalunya a un bon lloc.

Partides en directe

Emparellaments i resultats

Galeria de fotos sub-12