Segona concentració presencial celebrada al Recinte Fabra i Coats amb 28 participants repartits en dues categories, Sub8 i Sub10, i Sub12-14-16 i 18 femení. L'entrega de copes i medalles també va ser separada en categories i gènere.
Es va jugar amb posicions prèviament estudiades a les classes de tecnificació 'online', sis rondes amb dues partides contra cada rival, alternant colors. Un total de dotze partides a un ritme de 12+3. En dues rondes es van jugar posicions claus de partides d'atac històriques i de finals de peons, tant teòrics com pràctics, a la resta de rondes.


Durant tota l'activitat es van analitzar les partides finalitzades. Fins i tot el mateix director de l'esdeveniment i d'Escacs Base de la FCE, Jose Sequera, va jugar posicions amb els participants que esperaven el seu següent emparellament. També destaquem la feina de l'àrbitre de la concentració, Albert Pardina.
A Sub8 es va imposar Teo Molinero, del Club Dos Torres Sant Cugat, amb 7 punts. En el segon lloc, amb 6'5 punts, Marc Herreros, del Tres Peons. De les fèmines, Iris Puerto, del Llinars amb 5 punts.
Per la seva banda, el campió general absolut de Sub10 va ser Liam Mogilnikov, del Club Ateneu Colon, amb 7'5 punts. En segon lloc, amb els mateixos punts, Stefan Costache, del Societat Coral Colon Sabadell, i el tercer lloc va ser per Jordi Llobet, del Mollerussa, amb 7 punts.
En el torneig de Sub12 fins a majors de 16 anys, els resultats van ser els següents: A Sub12, el campió va ser Rayan Presas, del Barberà, amb 9'5 punts i, en conseqüència, guanyador absolut de l'esdeveniment. Va demostrar una bona comprensió tècnica en gairebé totes les posicions practicades.
El Subcampio Sub12 va ser el Nil Iglesias, del Club Castellar del Vallés, amb 6'5 punts. El tercer lloc va ser pel Xavier Biada, del Cor de la Marina Badalona, amb 6 punts. Entre les noies, la guanyadora va ser Elna Peula, del Cerdanyola Mataró, i el segon lloc per l'Oceane Clerc, de l'Amposta, qui va destacar per l'esforç de jugar només al matí per poder jugar l'última jornada de les fases prèvies de Tarragona Nord.


A Sub14, el campió va ser Ying Zhang, del Tres Peons, amb 8 punts. Segon lloc per Gerard García Canals, del Gramanet, amb 7'5 punts. Tercer lloc pel Miquel Biada, del Cor de Marina Badalona, amb 6'5 punts.
Entre els majors de 16 anys, el guanyador va ser Eloi Escudero, del Tres Peons, amb 8 punts. De les noies, Yara Berdel, del Gramanet, va destacar amb 7 punts, seguida de Lidia Sierra, del Salauris, amb 6 punts, també amb compromisos personals a la tarda.

Àlbum fotogràfic