REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST,  l'acta del partit de la Lliga Catalana, entre els equips al PLAY OFF DESCENS DE PRIMERA PROVINCIAL TGN 2017 del Peó Vuit B i Lira Vendrellenca B.

VIST, la denuncia del Peó Vuit que al·leguen alineació indeguda de la Lira Vendrellenca.

VIST, les al·legacions de la Lira Vendrellenca que diu que eren dels jugadors de que disposaven.

ATÈS, Que els jugadors de la Lira Vendrellenca B:Sergi Martí Palomero i Jordi Mas Mestres, havien estat alineats en més rondes a l’equip A que en l’equip B durant la fase regular de la present temporada i per tant, no podien ser alineats per jugar el Play-off.

ATÈS,  el Reglament  de la Lliga Catalana de la FCE:

12.1...“un esportista, per jugar les Fases Eliminatòries (Play-offs) i les Finals Catalanes per determinar el Campió de Catalunya de cada categoria amb un "equip X",  caldrà que el total de partides alineat amb equips de categoria superior a "l'Equip X" (durant la fase regular) no sigui superior al total de rondes que ha estat alineat aquella temporada durant la fase regular a "l'Equip X" més les que ha jugat en categories inferiors a l'equip X.”... 

12.6 Qualsevol infracció d’aquest apartat serà considerada Alineació Indeguda.

La sanció per alineació indeguda serà la pèrdua del punt global del matx, encara que no hi hagi intencionalitat o mala fe.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit a la Lira Vendrellenca per alineació indeguda.
  2. El resultat del partit serà Peó Vuit B 8 -  Lira Vendrellenca B 0.
  3. Les partides comptaran per Elo amb el resultat real.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 23 de març de 2017