Resolucions del Comitè de Competició 

028 Resolució per la reclamació del jugador Ramón Verdes en relació a l’aparellament de la ronda 8 del Torneig Open de Montbui 2008. 
 
027 Resolució per la reclamació del jugador Esteve Ferre del punt de la partida perquè al seu adversari Rafael Cabanillas  li va sonar el mòbil al Campionat Territorial de Barcelona.
 
023b Carta de disculpa d'En Jordi Vives Cabau per la resolució 23/2008. 
 
026 Resolució per la incompareixença del club d’Escacs Flix de Tarragona  a la Fase Final de Primera Categoria del Campionat de Catalunya per equips, després de confirmar la seva participació.
 
025 Resolució per la la la reclamació del jugador Luis Sánchez Criado, on diu que va ser aparellat a la primera ronda del Torneig de l’Hospitalet de Nadal quan havia demanat no se aparellat aquella ronda.
 
024 Resolució per la reclamació del jugador Pedro Valarezzo, on diu que no es va aplicar correctament el reglament del sistema suís durant el Campionat obert de Sant Adrià 2008. 
 
023 Resolució per la denúncia del jugador David Ayza, on diu que el jugador Jordi Vives va realitzar ofenses contra ell i els membres del club Barceloneta en el local de la UGA durant el VI Open Amateur Edami. 
 
022 Resolució per la denúncia de la Sra. Mercè Mola, on diu que el Campionat Juvenil Montgrí – Illes Medes 2008 va canviar les dates perquè coincidia amb un torneig oficial de la Federació.
 
021 Resolució per la reclamació del jugador Jaume Puig Argilés, on diu que va ser aparellat al Campionat de Veterans a la fase prèvia del Vallés 2008.
 
020 Resolució per a denúncia del Sr.  Joan Jover, on diu que el seu fill Pau Jover va ser agredit durant un campionat d’escacs en data 1 de maig.
 
019 Resolució per la denúncia del jugador Juan Manuel Sánchez pels fets que van passar el dia 23 de febrer al Campionat de Barcelona Comarques per Edats.
 
018 Resolució per la relació d’incompareixences i equips retirats fins a la ronda 9 del Campionat de Catalunya per equips.
 
017 Resolució per la reclamació del C.E. Ateneu Arenyenc de l’encontre de Categoria Preferent de Barcelona de la ronda 8 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Badalona  i el Sant Martí B.
 
016 Resolució per la reclamació del Club Terrassa a l'encontre de Categoria Tercera de Barcelona de la ronda 6 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Caldes B  i el Terrassa E.
 

015

Resolució per la reclamació del Club Arenyenc a l’encontre de Categoria Preferent de Barcelona de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Ateneu Arenyenc i el Badalona.
 

014 Resolució per la reclamació del Club Constanti a l'encontre de Categoria Preferent de Tarragona de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Cambrils i el Constantí.
 
013 Resolució per la reclamació del Club Montcada a l'encontre de Categoria Divisió d’Honor de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips entre la UGA i el C.E. Montcada.
 
012

Resolució per encontre de Primera Categoria de Barcelona de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Ciutat Cooperativa i Sant Joan Despi.


011

Resolució per la reclamació de la Penya d’Escacs Cerdanyola del Vallès, referent al Campionat Territorial de Barcelona per edats.
 

010

Resolució per la reclamació del Club Gerunda a l'encontre de Segona Divisió Catalana de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips entre el  Sant Adrià B i el Gerunda.
 

009

Resolució per la alineació de l'equip Cambrils C a l'encontre de Categoria Segona de Tarragona de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre La Ràpita D i el Cambrils C.
 

008

Resolució per la reclamació del Club Santa Eugenia a l'encontre de Categoria Preferent de Girona de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Santa Eugènia  i el Gerunda B.
 

007

Resolució per la reclamació del Club CECOB a l'encontre de Categoria Primera de Barcelona de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Barad i el CECOB.
 

006

Resolució per la reclamació del Club Foment de Piera a l'encontre de Categoria Primera de Barcelona de la ronda 3 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Santpedor B.
 

005

Resolució per la reclamació del Club Torredemabrra a l'encontre de Categoria Preferent de Tarragona de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Gandesana i Torredembarra B.
 

004

Resolució per la reclamació del Club La Colmena a l'encontre de Segona Categoria de Barcelona de la ronda 1 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Laetania - Alella i la Colmena B.
 

003

Resolució per la reclamació del Club Mollet a l'encontre de Categoria Segona de Barcelona de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips entre el Sant Cugat B  i el Mollet B.
 

002

Resolució per la denuncia del Club Escacs Cirera per  la no acceptació d’un jugador d’aquest club per jugar dues rondes de la fase prèvia de Barcelona del Campionat Juvenil.
 

001

Resolució per la alineació del Club de l’Escola d’Escacs de Barcelona de tres jugadors estrangers d’entre els 4 components de l’equip a la Copa Catalana Fase Territorial de Barcelona.
 

Resolucions del Comitè d'Apel·lació 

A11 Apel·lació contra la resolució 028.
 
A10 Apel·lació contra la resolució 020.
 
A09 Apel·lació contra la resolució 019.
 
A08 Apel·lació contra la resolució 018 (Montgrí).
 
A07 Apel·lació contra la resolució 018 (Sort).
 
A06 Apel·lació contra la resolució 014.
 
A05 Apel·lació contra la resolució 015.
 
A04 Apel·lació contra la resolució 003.
 
A03 Apel·lació contra la resolució 005.
 
A02 Apel·lació contra la resolució 007.
 
A01 Apel·lació contra la resolució 002.