El dijous, 25 de juliol, d’11 a 12.30h es disputarà el I Torneig d’Escacs de Centres Penitenciaris en modalitat online. Participaran 3 presons: Quatre Camins, Centre Ponent i Lledoners.

Les partides es podran visualitzar a través de la plataforma Chess.com.

El dissabte 6 de juliol, el Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch ha acollit la final de la Lliga Catalana d'eSports, un esdeveniment molt esperat pels aficionats als escacs online. A les 10 del matí, vuit participants que s'havien classificat de dues prèvies han competit amb gran intensitat. Després d'unes partides emocionants, el Mestre Internacional Pere Garriga (Mollet) ha emergit com a campió, superant a la final a Juan Alber García (Olot).

El MI Pere Garriga (Mollet) sostenint el trofeu com a campió dels e-Sports 2024

Leer más...

En els dies 14 i 15 de juny, es van jugar les fases prèvies de la Lliga Catalana d'e-Sports 2024, el primer torneig va comptar amb 47 participants amb un nivell molt alt amb 4 MI, 5 FM, 1 CM i 6 MC i la segona prova amb 43 participants, dels quals 2 MI, 5 FM i 6 MC.

Podeu consultar els jugadors classificats en aquest enllaç.

La final serà dissabte, 6 de juliol, al Museu Olímpic de l'Esport a les 10h (Av. de l'Estadi, 60, Sants-Montjuïc, 08038 Barcelona).

El dissabte 6 de juliol, de les 10:00 a les 12:00 hores tindrà lloc la Final dels E-Sports de la UFEC Gaming Series. Els finalistes s’hauran de reunir al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona, i tothom és convidat a veure-ho in situ amb entrada gratuïta. En finalitzar el torneig es donaran els premis.

Totes les partides es podran seguir per Lichess i també per retransmissió al Twitch de la Federació Catalana d’Escacs a càrrec d’en Marc Arnijas i en Néstor Pellicer.

Leer más...

Entre el 7 i 9 de maig es va jugar el Campionat de Catalunya de l'Once a l'Hotel 4R Europa de Comarruga. Hi havia inscrits 12 esportistes catalans dels quals només hi havia 2 úniques places per a classificar-se per al Campionat d'Espanya de l'ONCE que se celebrarà el mes de novembre a Bailen (Jaen). El jugador Ethan Rubio (ONCE Barcelona) ha quedat campió amb 4 punts de 4 possibles, i subcampió el Pere Navarro Fornos (Montblanc) amb 3 punts. Els acompanya al podi Daniel Barroso (ONCE Barcelona) amb també 3 punts.

El podi amb l'Ethan Rubio al mig, Pere Navarro a la seva dreta i Daniel Barroso a la seva esquerra, juntament amb les autoritats de l'ONCE i de l'Ajuntament.