L’Obert d’escacs més important de Catalunya engega motors. Publicades les bases i inscripcions obertes, segueix amb el seu format tradicional de fer tres grups i es recupera el Campionat de Ràpides.

Del 18 al 27 d’agost, a les Cotxeres de Sants, més de sis-centes persones es donaran cita durant deu dies en un dels campionats d’escacs més important d’Europa. El XXIV Obert de Sants - Ciutat de Barcelona 2023 torna. En el següent enllaç podeu consultar tota la informació de les bases del campionat:

Circular CAT 19/2023 Bases del XXIV Open Internacional de Sants – 28è Ciutat de Barcelona

Com a novetat administrativa, la Federació Catalana d’Escacs, col·laboradora en l’organització de l’Obert de Sants a càrrec del Secretariat de Cotxeres i altres entitats, ha incorporat a la web la gestió d’inscripcions. D’aquesta forma, a més d’agilitzar les inscripcions, tot federat podrà saber al mateix moment si la inscripció s’ha efectuat correctament comprovant que ja forma part de la llista d’inscrits. Quadre resum del nou sistema d'inscripcions:

 

 

A més, i sota la supervisió de l’Àrbitre Internacional Davide Vega D'Aurelio, la llista definitiva d’inscrits la podeu consultar al següent enllaç del portal de chess-results:

XXIV Open Internacional de Sants - Ciutat de Barcelona

Per a informació d'allotjament consultar:

Allotjament pels dies de l'Obert de Sants 2023