Dissabte, 23 de gener de 2021, es va realitzar el 2n dia del curs de monitor federatiu online a través de la plataforma Zoom. Enguany, i atesa la situació sanitària, s'ha hagut de fer el curs en format telemàtic. El curs està format per 3 blocs i es fan sessions de 4 hores en 4 dissabtes a través d'aquesta plataforma. L'examen serà presencial, si la situació ho permet.

El professor de la 2a sessió del curs va ser el GM Lluís Comas. La setmana que ve serà el MI Michael Rahal amb la informàtica aplicada als escacs.

Aquest curs permet aconseguir la titulació de monitor federatiu per, a més, poder registrar-se al ROPEC. 

Aquest passat dissabte dia 1 de desembre es van celebrar a la seu de la Federació les II Jornades de didàctica en els escacs. Un total de 15 entrenadors i monitors van  participar en aquesta jornada.
 
 

Assistents i ponents a les II Jornades de didàctica en els escacs

Llegeix més...

La FCE té previst organitzar un curs de Tècnic de Nivell I a la localitat d'Amposta els dissabtes del 14 de maig al 4 de juny, amb examen el dia 18 de juny. Properament l'Escola Catalana de l'Esport en farà la convocatòria i s'obriran les inscripcions.  

Si esteu interessats en fer-lo, ens podeu escriure un correu electrònic a federacio@escacs.cat manifestant el vostre interès i us farem arribar la circular tan bon punt es publiqui.