Del 7 de febrer al 21 de març de 2021, la Federació ha organitzat el Campionat de Catalunya online d'escacs actius (12 minuts + 7 segons d'increment), durant set setmanes. Un total de 120 equips, de totes les categories, han participat amb el sistema de joc suís,  a través de la plataforma Lichess.

Els 3 primers equips de la classificació final tindran la inscripció gratuïta al Campionat de Catalunya llampec per equips més l’àpat de 4 persones (Festa Catalana).

Hi haurà també un premi per al campió final de cada categoria (7 categories: DH, 1D, 2D, Preferent, 1a Categoria, 2a categoria i 3a categoria) de la inscripció gratuïta al Campionat de Catalunya llampec per equips més l’àpat de 4 persones (Festa Catalana).

Llegeix més...

Un cop finalitzat el termini per impugnacions, la Junta Electoral PROCLAMA, a tots els efectes, l'única candidatura vàlida, que és l'encapçalada per José Claudio Viñas Racionero.

 

José Claudio Viñas i Racionero (President)

Ramon Chalmeta i Ugas (Vicepresident primer)

Marta Amigó i Vilalta (Vicepresidenta segona)

Montse Gràcia i Escarp (Tresorera)

Jaume Gayoso i Rodríguez (Secretari General)

RANG DE VICEPRESIDENTS

Ramon Caro i Martínez (Rang de vicepresident)

Teresa Muñoz i Muñoz (Rang de vicepresidenta)

Ferran Torta i Navarro (Rang de vicepresident)

VOCALIES

Xènia Arnó i Bendicho

David Ayza i León

Victor Collell i Rodríguez

Diana López i Atay

Ivan Marina i de la Torre

Jordi Mas i Mestres

Jordi Moreno i Sanchís

Lourdes Porta i Guiu

Carles Vilà i Camps

 

 

Ens acaben de comunicar la trista notícia de la mort de Francesc Espinalt Tuà, una de les figures més rellevants del Club d’Escacs Catalònia de Manresa, i dels escacs Catalans de la seva època. El nostre condol a la família i amics

Va destacar especialment per la seva activitat com a directiu i organitzador de proves escaquítiques.

Durant més de trenta anys va ser president del Club Escacs Catalònia de Manresa, des de l’abril de 1967, fins al 16 de desembre de l’any 2000.

Va ser un actiu organitzador de competicions i activitats d’escacs, entre les quals destaquen, en una primera etapa, els campionats escolars comarcals, i la Festa provincial dels Escacs el 1968.

En 1973 organitzà el I Open Internacional Ciutat de Manresa i rep la medalla de la Ciutat de Manresa al mèrit esportiu.

És un dels impulsors més actius del Circuit Català d’Oberts internacionals en la seva primera etapa.

El 24 de juny de 1990, junt amb la Federació Catalana d’Escacs i l’Ajuntament de Manresa, el club organitzà la XIII Festa Catalana dels Escacs amb un programa ple d’activitats.

L’any 1996, per primera vegada, l’Open Ciutat de Manresa es jugaria al Museu de la Tècnica. A causa de l’èxit obtingut, el president Francesc Espinalt va ser elegit millor directiu de l’any, i se li va fer el lliurament de la insígnia de plata de la Federació Catalana d’Escacs.

Francesc Espinalt, amb més de 33 anys com a president del club, es convertiria amb el president amb més anys de mandat en la història del club, una fita difícilment igualable.

El diumenge 8 de juliol de 2001, Francesc Espinalt Tuà va rebre la insígnia d’or de la FCE en el transcurs de la Festa Catalana dels Escacs que es va celebrar a l’Hotel Plaza de Barcelona, un reconeixement molt merescut als anys que havia dedicat al club i als escacs.

Descansi en pau.

L'única candidatura vàlida presentada a les eleccions de la FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS ha estat l'encapçalada per José Claudio Viñas Racionero, que ha complert tots els requisits legals. Els dies 22, 23 i 24 de març de 2021,  fins a les 19:00 hores, és el termini per impugnar la resolució de la Junta Electoral de les candidatures declarades vàlides.

RESOLUCIÓ JUNTA ELECTORAL

Nova resolució SLT/67/2021, de 16 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 Així mateix publiquem un document que pot ser del vostre interès amb algunes FAQs en l'àmbit esportiu sobre les restriccions.

DECRET

FAQS

 

Subcategories