PROPOSTA 1:

Ampliar la divisió d’honor a 12 clubs (12 equips), de manera que, en cas que s’aprovi la proposta de fer promocionar un equip de DH amb un de 1D, a partir del 2on any el 10è classificat de DH jugaria el play off i l’11è i 12è classificats baixarien directament a 1D.

 

Aquesta normativa seria d’aplicació per la temporada 2010, i la propera temporada 2009 seria de pas cap al nou format i podríem aplicar la següent fórmula: El campió de cada grup de 1D pujarien directament a DH, i de DH no en baixaria cap directament, i el 10è promocionaria amb el millor segon classificat de 1D. Llavors successivament s’haurien d’anar omplint les 2 vacants generades a cada categoria.

 
Aquesta proposta facilita la possible consecució de normes a DH, ja que així es podrien fer a la ronda 9 10 i 11, de manera que el que opti a elles tindria tres oportunitats.

També s’establiria una diferenciació entre la DH i les altres categories donant-li un major relleu.

S’aconseguiria integrar la proposta de la promoció entre DH i 1D sense disminuir les opcions de permanència a cap equip de la DH.

 
PROPOSTA 2:

 

En l’actual normativa de la FCDE es manté l’antic format de que dos equips d’un mateix club no puguin militar junts en categories catalanes. Això inclou la primera divisió, que com tothom sap es composa de dos grups, i per tant és absurd que no puguin jugar un equip a cada grup.

 

Per tant proposem que a la primera divisió puguin jugar dos equips del mateix club, això sí, un a cada grup.