Convocatòria

DIES DE JOC: Dissabte 15 de setembre de 2012.

LLOC DE JOC: Local de la Lira Vendrellenca (c/St. Jordi nº 7, El Vendrell).

HORA D’INICI: Matí: 10 h. / Tarda: 16 h.

SISTEMA DE JOC: El sistema de joc, la quantitat de rondes i els desempats a aplicar dependran del nombre d’equips inscrits en cada categoria.

CATEGORIES: · Equip Sub-16 – Jugadors nascuts l’any 1996 i posteriors. · Equip Sub-14 – Jugadors nascuts l’any 1998 i posteriors. · Equip Sub-12 – Jugadors nascuts l’any 2000 i posteriors. · Equip Sub-10 – Jugadors nascuts l’any 2002 i posteriors. · Equip Sub-8 – Jugadors nascuts l’any 2004 i posteriors.

COMPOSICIÓ DELS EQUIPS: A la categoria sub-8, els equips estaran formats per 3 jugadors, més els suplents que es vulguin apuntar. A la resta de categories, els equips estaran formats per un total de 4 jugadors, més els suplents que es vulguin apuntar. Els equips s’inscriuran per ordre de forces abans d’iniciar la competició, i abans de cada ronda s’haurà de comunicar l’alineació dels jugadors que formaran l’equip que jugarà aquella ronda. Cada equip disposarà d’un delegat assignat pel seu club, el qual serà el responsable de l’equip. PREMIS: · Trofeu per als 3 primers equips de cada categoria.

INSCRIPCIÓ: La quota d’inscripció és de 15 € per cada equip participant, els quals es carregaran al compte del club. La data límit d’inscripció dels equips serà el dia 13 de setembre a les 19:00 hores. Les incripcions es faran per correu electrònic a l’adreça tarragona@escacs.cat En el moment de fer la inscripció de l’equip també s’ha de donar els noms dels jugadors que el formaran, així com la data de naixement dels mateixos.

REGLAMENT: Tot el que no quedi expressat en aquesta circular es resoldrà aplicant el Reglament de la FCE i les Lleis de la FIDE.

IMPORTANT: - No es permetrà la participació de cap equip que no hagi fet la inscripció prèviament. - Aquest any la FCE no subvenciona l’estada dels equips campions a la final de Catalunya, per la qual cosa, tots aquells que hi vulguin participar hauran de fer-se càrrec de les seves despeses.