ORGANITZACIÓ
Organitza el torneig la Federació Catalana d'Escacs - Delegació de Tarragona, en col·laboració amb el club d’escacs CERAP Riudoms.

DATA
El dissabte 14 de maig de 2022 de 10 a 13:30 hores. Les parelles hauran d’estar a la sala de joc a les 9:45 hores per confirmar la inscripció.

LOCAL DE JOC
Es jugarà a Sala Multiús del Casal Riudomenc, Carrer Sant Jaume, nº 2, Riudoms.

EQUIPS
Les parelles estaran formades per un jugador i una jugadora (independentment del club al qual pertanyin). El jugador/a amb més ELO català ràpid ocuparà el primer tauler. Els jugadors sense elo se’ls assignarà una puntuació en funció de l’edat, d’acord amb la normativa vigent.

INSCRIPCIONS
El termini d'inscripció finalitzarà el dia 13 de maig de 2022 a les 19:00 hores. Les inscripcions es faran mitjançant el FORMULARI. No s'acceptaran inscripcions per qualsevol altra via que no sigui aquesta.
Els drets d’inscripció seran 6€ per parella que s’hauran de fer efectius a la sala de joc al confirmar les inscripcions el mateix dia del torneig.

SISTEMA DE JOC
Serà un sistema suís per equips a 6 rondes mitjançant el programa Swiss Manager. El sistema de puntuació serà Olímpic. El ritme de joc serà d'escacs ràpids, 10 minuts amb 3’’ d’increment per jugada.
El rànquing del torneig es farà segons la mitja d'Elo Català ràpid dels dos components de l'equip. Aquesta mitja servirà per establir els premis als que opta l'equip.
L’equip que no es presenti a la primera ronda o qualsevol altre ronda de joc restarà eliminat de la competició.

ELO
El torneig no és vàlid per a ELO.

SISTEMES DE DESEMPAT
1. Punts de Matx (2 per victòria, 1 per empat, 0 per derrota).
2. Resultat Particular. Respecte a punts de matx.
3. Número de victòries. Partides guanyades individualment
4. Buchholz total.
5. Matx particular (en cas d’empat, mana el resultat del primer tauler. En cas de dues taules, guanya la parella que juga amb negres al primer tauler.)

COMITÈ DE COMPETICIÓ:
No hi haurà comitè de competició i les decisions de l’àrbitre seran inapel·lables.

PREMIS
1a parella Trofeu 1a parella tram < 1900 Trofeu
2a parella Trofeu 1a parella tram < 1700 Trofeu
3a parella Trofeu 1ª parella sub-16 Trofeu
1ª parella sub-12 Trofeu
1a parella familiar Trofeu

Per al premi per tram, es tindrà en compte la mitjana de l’ELO dels dos integrants de la parella. Per al premi familiar, es tindran en compte aquelles parelles formades per membres de la mateixa família (pare/mare + germà/germana, filla/fill, àvia/avi + nét/neta, tiet/tieta + neboda/nebot ...). Pel premi d’edats els dos membres hauran d’estar en aquell tram d’edat al que s’obta premi.
Lliurament de premis: després d'acabar l'última ronda (aprox. 13:45)

TELEFONIA:
No està permès fer servir telèfons o aparells electrònics dins de la sala de joc sense autorització de l’àrbitre.

PROTOCOL SANITARI:
En tot moment, s’hauran de seguir les mesures higièniques i indicades pel Protocol de la Federació Catalana d’Escacs. La FCE es compromet a avisar amb un mínim de tres dies d’antelació en el cas de que per motius de força major el torneig hagués de ser suspès o ajornat.

PUBLICITAT:
La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dóna permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.