ORGANITZACIÓ

La XXIV edició de la Copa Tarragona està organitzada per Federació Catalana d’Escacs – Delegació de Tarragona, amb la col·laboració de l’Amposta Club d’Escacs.

DIA I HORARI D’INICI

Tota la competició es jugarà en un sol dia, el diumenge 24 d’abril de 2022, en dues sessions: la sessió del matí començarà a les 9:30h i la sessió de la tarda a les 16:00h.

LOCAL DE JOC

Serà el mateix per a totes les categories i rondes: Pavelló firal d’Amposta, carrer Sebastià Juan Arbó núm.2 – 43870 Amposta (Tarragona).

PARTICIPANTS

Poden participar tots els equips dels clubs que formen la Delegació de Tarragona.
Els delegats presentaran una llista (MODEL) amb els esportistes de cada equip (titulars i suplents) que participaran al torneig, per correu electrònic (federacio@escacs.cat) el dia 20 d’abril de 2022 (dimecres) a les 19:00 hores com a molt tard. Aquesta llista es podrà modificar, en un 50%, 15 minuts abans de començar la competició.
Un mateix esportista no pot jugar en dos equips diferents.

REGLAMENT DE LA COPA

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer a partir del 22 de març, doncs ja es coneixen les categories dels equips per a la temporada 2022.
Mitjançant el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ fins el 19 d’abril (dimarts) de 2022 a les 19:00.
Els drets d’inscripció són de 25,00€ per equip.

Els equips s'hauran d'inscriure amb la categoria que tenen la temporada 2022 a la Lliga Catalana. Si algun club ha inscrit un equip al campionat per equips sub-12 de promoció aquest equivaldrà a un equip de 3a categoria.

PREMIS

Hi hauran trofeus per al primer i segon classificat de cadascun dels grups:

• Campió i subcampió
• 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final B
• 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final C
• 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final D
• 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final E
• 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final F

S’entregaran a la festa dels escacs tarragonins (que se celebrarà al mes de juny).
No obstant, a l’equip campió absolut se li entregarà en finalitzar el torneig un gran trofeu el qual servirà per exposar-ho al seu club i mostrar-ho a les administracions públiques o empreses privades que col·laborin amb la seva entitat. Aquest trofeu s’haurà de retornar el dia de la festa dels escacs tarragonins que es celebrarà al mes de juny de 2022. Per aconseguir el trofeu en propietat el club o entitat l’haurà de guanyar en tres edicions consecutives o cinc alternatives, en tots dos casos a comptar des de l’edició de l’any 2016.

ELO

El torneig és vàlid per ELO FIDE i català de ritme ràpid.

ALTRES

La participació a la prova implica la total acceptació d’aquestes bases.

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

Tarragona, 21 de març de 2022