ORGANITZACIÓ

Organitzat per Federació Catalana d’Escacs – Delegació de Tarragona, amb la col·laboració de la secció d’escacs del Reus Deportiu.


DIA I HORARI D’INICI

Tota la competició es jugarà en un sol dia, el diumenge 13 de gener de 2019, en dues sessions: la sessió del matí començarà a les 9:30h i la sessió de la tarda a les 16:00h. 


LOCAL DE JOC

Serà el mateix per a totes les categories i rondes: Instal·lacions Esportives del Reus Deportiu, al carrer d'Antoni Gaudí, núm. 66, de Reus (Baix Camp). La sala de joc estarà a l’espai polivalent de la primera planta (antic restaurant).


PARTICIPANTS

Poden participar tots els equips dels clubs que formen la Delegació de Tarragona.

Els delegats presentaran una llista (MODEL) amb els jugadors de cada equip (titulars i suplents) que participarà al torneig, per correu electrònic (federacio@escacs.cat) el dia 10 de gener (dijous) a les 19:00 hores com a molt tard. Aquesta llista es podrà modificar, en un 50%, 15 minuts abans de començar la competició.

Un mateix jugador no pot jugar en dos equips diferents.

 

REGLAMENT DE LA COPA

 

INSCRIPCIONS

Mitjançant el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ fins el 9 de gener (dimecres) de 2019 a les 19:00.

Els drets d’inscripció són de 25,00€ per equip.

Els equips s'hauran d'inscriure amb la categoria que tenen la temporada 2019 a la Lliga Catalana. Si algun club ha inscrit un equip al campionat per equips sub-12 de promoció aquest equivaldrà a un equip de 3a categoria. 

 

PREMIS

Hi hauran trofeus per al primer i segon classificat de cadascun dels grups.

  • Campió i subcampió
  • 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final B
  • 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final C
  • 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final D
  • 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final E
  • 1r Classificat i 2n Classificat per la Fase Final F

S’entregaran a la festa dels escacs tarragonins (que se celebrarà al mes de juny). 

Això obstant, a l’equip campió absolut se li entregarà en finalitzar el torneig un gran trofeu el qual servirà per exposar-ho al seu club i mostrar-ho a les administracions públiques o empreses privades que col·laborin amb la seva entitat. Aquest trofeu s’haurà de retornar el dia de la festa dels escacs tarragonins que es celebrarà al mes de juny de 2019. Per aconseguir el trofeu en propietat el club o entitat l’haurà de guanyar en tres edicions consecutives o cinc alternatives, en tots dos casos a comptar des de l’edició de l’any 2016.

 

ELO
El torneig és vàlid per ELO FIDE i català de ritme ràpid.

 

ALTRES
La participació a la prova implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

LLISTAT DE RESTAURANTS (Recomanem reservar el més aviat possible)

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.