Dintre del Programa General de Tecnificació per aquest curs 2017-2018, tenim com a novetat la inclusió d’un format de classes en obert, tant per la delegació de Tarragona com per la resta de territorials catalanes, de jugadors federats de sub08 a sub18. Aquestes classes en obert comptaran amb un equip d’entrenadors que estaran supervisats pel nou Director Tècnic de la Federació Catalana d’Escacs, el G.M. Jordi Magem.

La intenció de la implementació d’aquest nou format és comptar amb un grup divers de jugadors ben motivats i que puguin ser supervisats no tan sols pels seus entrenadors directes sinó també pel Director Tècnic de la FCdE. Es farà un seguiment de la seva evolució amb informes tècnics per tal de que hi hagi una bona coordinació entre les quatre seus territorials i el Director Tècnic. A més, el grup d’entrenadors col·laborarà en les activitats programades per la Federació, com poden ser les competicions i les concentracions.

Classes en obert a la Federació Catalana d’Escacs, delegació de Tarragona

El proper mes d’octubre començaran a la província de Tarragona les classes en obert.

Aquestes classes en obert seran per grups, dos per dissabte i seran de manera presencial. Hi hauran dues seus: la del Camp de Tarragona (CT) i la de les Terres de l’Ebre (TE). A cada seu es farà una trobada mensual. La durada de les classes serà de dues hores per grup. Aquestes classes en obert tenen un cost econòmic de 15,00€ al mes per alumne. Les dues seus es concretaran en funció dels clubs dels alumnes inscrits. L’horari de les classes serà:

Dissabtes a partir d’octubre

Horari

Grup

10:00-12:00

1

En un principi, el Grup 1 està pensat inicialment per alumnes de sub14 i sub18 i el Grup 2 està pensat inicialment per alumnes sub10 i sub12, si bé s’adaptaran en funció dels alumnes inscrits.

 L’entrenador serà: G.M. Michael Oratovsky

Durant els mesos de gener i febrer les classes les farà el G.M. Josep Oms

La proposta de calendari de classes de CT i TE per tot el curs 2017-2018 seria la següent, tot i que estaria condicionada a la disponibilitat de les seus i a la de l’entrenador.

Proposta de calendari de classes de CT i TE

Mes

CT

TE

Octubre

21

28

Novembre

11 *

18 *

Desembre

2 **

Gener

20

27

Febrer

10

17

Març

3

17

Abril

14

21

Maig

12

19

* Només el grup 1, perquè els sub14 i sub18 estaran disputant les fases prèvies del Campionat d’Edats de Catalunya a Salou

** Es faria a la Minicopa, tots junts a l’Hospitalet de l’Infant.

Per apuntar-vos, teniu que enviar un correu al mail de la Federació.

federacio@escacs.cat

Els grups tindran un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit. Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes -jugadors federats- interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos. Aquestes classes en obert tenen una durada de vuit mesos, des de octubre fins a maig.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs té previstos realitzar per aquest curs 2017-2018. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classe en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.