DIA I HORARI D’INICI
Tota la competició es jugarà en un sol dia, el diumenge 20 de desembre de 2015, en dues sessions: la sessió del matí començarà a les 10:00 i la sessió de la tarda a les 16:00. El torneig tindrà el un format el més similar possible a la Copa Tarragona d’adults.

DATA LÍMIT SOL·LICITUD
La data límit per sol·licitar-ne l’organització és el dilluns 16 de novembre de 2015. Els clubs interessats en organitzar el torneig ho hauran de sol·licitar per correu electrònic a l’adreça federacio@escacs.cat Al correu cal especificar el lloc que es proposa per jugar el torneig, així com la seva adreça exacta. Recordem que els locals han d’estar adaptats.

REQUERIMENTS

El club sol·licitant ha d’aportar un local de joc ampli per jugar el Campionat, amb taules i cadires. Es valorarà en la licitació que hi hagi restaurant en el mateix edifici, o a menys de 100 metres de la sala de joc, que pugui oferir menú.

OBSERVACIONS A L’ORGANITZACIÓ

La Delegació Territorial de Tarragona de la FCE aportarà:

  • Arbitratge (nomenarà els àrbitres i n’assumirà els costos)
  • Material necessari per al Campionat
  • Trofeus

Subvenció per al club organitzador: 100,00 €

PLACES ARBITRALS

  • 1 àrbitre principal: 120,00 €

En cas d’haver-hi més de 10 equips hi haurà un àrbitre adjunt.

  • 1 àrbitre adjunt: 80,00 €

La retenció serà del 2% dels honoraris.

El termini per presentar sol·licitud de licitacions és el dia 23 de novembre de 2015. Les peticions es faran per correu electrònic a l’adreça a federacio@escacs.cat

OBSERVACIONS A L’ARBITRATGE

  • Es pagarà el quilometratge a 0,19 €/quilòmetre i s’haurà de justificar adjuntant còpia del permís de circulació del vehicle i del carnet de conduir de l’àrbitre.