SEU I ORGANITZACIÓ

El Campionat de Veterans de Tarragona, fase prèvia del Campionat de Catalunya de Veterans 2016 de la delegació de Tarragona, es jugarà a Salou.
El Campionat de Veterans de Tarragona 2016 l’organitza la Delegació de Tarragona de la Federació Catalana d’Escacs (FCE) amb la col•laboració de l’Escola Escacs Salou.

LOCAL DE JOC
Totes les rondes es jugaran a Salou, a la Llar de jubilats de Salou (dintre del Parc Municipal de Salou) carrer Carles Buigas, cantonada amb carrer Terol.

DATES I HORARI
Es jugarà els dijous. Els dies de les rondes són els següents: 28 de gener; 4, 11, 18, 25 de febrer; 3, 10, 17 de març de 2016.
L’horari s’especificarà a les bases, en la futura circular, després d’una enquesta entre els jugadors participants en anteriors edicions sobre si va millor jugar per la tarda o pel matí, tal com es va pactar en la darrera reunió de clubs de la delegació de Tarragona.

SISTEMA DE JOC
Suís a 8 rondes.

OBSERVACIONS A L’ORGANITZACIÓ
Subvenció al club organitzador: 40,00 € / dia

PLACES ARBITRALS
1 àrbitre principal: 330,00 €

La retenció serà del 2% dels honoraris.
El termini per presentar sol·licitud de licitacions és el dia 30 de novembre de 2015. Les peticions es faran per correu electrònic a l'adreça a federacio@escacs.cat.

OBSERVACIONS A L’ARBITRATGE
- Es pagarà el quilometratge a 0,19 €/quilòmetre i s’haurà de justificar adjuntant còpia del permís de circulació del vehicle i del carnet de conduir de l’àrbitre.