La Delegació de Tarragona, com l'any passat i amb la col.laboració de clubs pertanyents a les Terres de l’Ebre, organitza el grup de Promoció sub-12 per Equips en aquest àmbit.

La inscripció dels equips que vulguin participar en el campionat s’ha de fer a través del formulari electrònic abans del dia 28 d’octubre de 2014.

El preu de la inscripció d’un equip és l’equivalent a la inscripció d’un equip de 3a categoria del Ct. de Catalunya per equips.

Aquests equips estaran limitats a 4 esportistes de la categoria sub-12 i/o inferiors (jugadors/es nascuts l'any 2003 i anys posteriors, que tindran la categoria sub-12 durant l’any 2015), i que disposin d’un ELO català igual o inferior a 1800 punts. Aquests jugadors es regiran pel reglament del Campionat per equips de Catalunya de la Federació Catalana d’Escacs i per la llista d’ordre de forces que es tramitarà abans de l’esmentat Campionat.

El sistema de joc serà un Round Robin, és a dir, tots els equips s’enfrontaran contra tots els equips. En el cas que el nombre d’equips inscrits requereixi una altra jornada de joc, s’estudiarà quina és la millor opció per dur-la a terme (data i lloc).

El ritme de joc serà de 61 minuts i la seu de joc serà una única seu en diferents localitats de la Demarcació on es trobarien tots els equips i cada equip disputaria 2 rondes al dia. Les seus seran:

  • 1a jornada: 15 de novembre a la localitat de LA RÀPITA
  • 2a jornada: 29 de novembre a la localitat de ROQUETES
  • 3a jornada: 20 de desembre a la localitat d’AMPOSTA

Els horaris per a les dues rondes de la jornada són: 

  • 1a partida: 16:00 - 18:00
  • 2a partida: 18:00 - 20:00

L’equip classificat en primera posició disputarà, juntament amb un representant de la zona del Camp de Tarragona (sempre i quan es faci un grup en aquest territori), dos representants dels grups sub-12 del territori de Girona i 4 de Barcelona, la Final a 8 equips en un cap de setmana i en una única seu. En aquesta Final només podran participar-hi esportistes, siguin de la Territorial que sigui, que disposin d’una valoració d’ELO Català igual o inferior a 1.800 i que serà el publicat a la llista de gener de 2015.

Els aparellaments són:

 

Campionat de Catalunya d’Equips sub-12

2a edició Terres de l’Ebre

JORNADA 1

15 novembre

La Ràpita 16-18h

MSD - AMP B

PEO A - PEO B

AMP A - RAP

JORNADA 2

15 novembre

La Ràpita 18 - 20 h

AMP A - AMP B

RAP - PEO A

PEO B - MSD

JORNADA 3

29 novembre Roquetes 16-18h

PEO A - AMP B

AMP A - MSD

RAP - PEO B

JORNADA 4

29 novembre Roquetes 18 - 20h

AMP B - PEO B

MSD - RAP

PEO A - AMP A

JORNADA 5

20 desembre  Amposta 16-18 h.

AMP B - RAP

PEO B - AMP A

MSD - PEO A

JORNADA 6

20 desembre  Amposta 18 - 20 h

entrega de trofeus i piscolabis

 

MSD – Masdenverge               /                AMP A – Amposta A

PEO A – Peó Vuit A                 /                 AMP B – Amposta B

PEO B – Peó Vuit B                 /                  RAP – Ràpita

 

Per vetllar per una correcta competició les rondes amb els encontres entre els equips d’un mateix club s’han ubicat a les dues primeres jornades.