La Delegació de Tarragona engega, amb la col.laboració de clubs pertanyents a les Terres de l’Ebre, el grup de Promoció sub-12 per Equips en aquest àmbit.

La inscripció dels equips que vugluin participar en el campionat s’ha de fer a través del formulari electrònic abans del dia 28 d’octubre de 2013.

El preu de la inscripció d’un equip és l’equivalent a la inscripció d’un equip de 3a categoria del Ct. de Catalunya per equips.

Aquests equips estaran limitats a 4 esportistes de la categoria sub-12 i/o inferiors, i que disposin d’un ELO català igual o inferior a 1800 punts. Aquests jugadors es regiran pel reglament del Campionat per equips de Catalunya de la Federació Catalana d’Escacs i per la llista d’ordre de forces que es tramitarà abans de l’esmentat Campionat.

El sistema de joc serà un Round Robin, és a dir, tots els equips s’enfrontaran contra tots els equips. En el cas que el nombre d’equips inscrits requereixi una altra jornada de joc, s’estudiarà quina és la millor opció per dur-la a terme (data i lloc).

El ritme de joc serà de 61 minuts i es jugarà la setmana prèvia a les jornades de la fase territorial Terres de l’Ebre del campionat individual per Edats. La seu de joc serà una única seu en diferents localitats de la Demarcació on es trobarien tots els equips i cada equip disputaria 2 rondes al dia. Les seus seran:

  • 1a jornada: 9 de novembre a la localitat de LA RÀPITA
  • 2a jornada: 15 de desembre a la localitat d’AMPOSTA
  • 3a jornada: 18 de gener a la localitat de ROQUETES

Els horaris per a les dues rondes de la jornada són: 

  • 1a partida: 10:00 - 12:00
  • 2a partida: 12:00 - 14:00

L’equip classificat en primera posició disputarà, juntament amb un representant de la zona del Camp de Tarragona (sempre i quan es faci un grup en aquest territori), dos representants dels grups sub-12 del territori de Girona i 4 de Barcelona, la Final a 8 equips en un cap de setmana i en una única seu. En aquesta Final només podran participar-hi esportistes, siguin de la Territorial que sigui, que disposin d’una valoració d’ELO Català igual o inferior a 1.800 i que serà el publicat a la llista de gener de 2014.

Els detalls de la fase final d’aquest campionat es publicaran properament de forma més detallada.