Les classes en obert estan destinades als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor.

El dissabte, dia 5 d’octubre, començaran a la província de Girona les classes en obert. 

La resta de calendari es farà entre l’entrenador i els alumnes.

L’entrenador serà el GM Àlvar Alonso.

Aquestes classes en obert seran per grups, dos sessions per dissabte i seran de manera presencial. La seu de les classes serà el Club Escacs Gerunda, situat al Centre Cívic Pla de Palau (c/Saragossa nº27 de Girona, a l'alçada del carrer Migdia).

En un principi, el Grup 1 està pensat inicialment per alumnes de sub-8 fins a sub-14 i el Grup 2 està pensat inicialment per alumnes sub-16 i sub-18, si bé s’adaptaran en funció dels alumnes inscrits.

 

Dissabtes

Horari

Grup

09:30-11:30

1

11:45-13:45

2

 

Els grups hauran de tenir un mínim de vuit alumnes. Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos. Aquestes classes en obert tenen un cost econòmic de 12€ per sessió, i una durada de vuit mesos, des d'octubre fins a maig, independentment de si l’alumne inscrit assisteix o no a la classe.

Per apuntar-vos, s'ha d'omplir el següent formulari. Un per a cada nen. La data límit per fer les inscripcions és el dia 26 de setembre del 2019.

 

FORMULARI

 

Els pagaments seran per domiciliació bancària a final de cada trimestre. Així doncs, s’ha d’omplir el següent formulari de dades bancàries i enviar-lo a la Federació. L’original s’haurà d’entregar el primer dia de classe al professor i/o delegat territorial.

En el cas que el pagament sigui retornat, les despeses de la comissió es carregaran en el següent pagament a l’alumne. 

 

Formulari dades bancàries

 

Si algú vol renunciar a les classes obertes haurà de comunicar-ho a la Federació Catalana mitjançant un correu electrònic a federacio@escacs.cat. En el cas que es faci a mig trimestre, es cobrarà el trimestre sencer.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs te previstes realitzar per aquest curs 2019-2020. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

Avancem que la data estipulada per a la primera concentració serà els dies:

  • 16 i 17 de novembre.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classes en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.