El dissabte, dia 27 d’octubre, començaran a la província de Girona les classes en obert. 

La resta de calendari es farà entre l’entrenador i els alumnes.

L’entrenador serà el GM Àlvar Alonso

Aquestes classes en obert seran per grups, dos sessions per dissabte i seran de manera presencial. La seu de les classes serà el Club Escacs Gerunda, situat al Centre Cívic Pla de Palau (c/Saragossa nº27 de Girona, a l'alçada del carrer Migdia).

En un principi, el Grup 1 està pensat inicialment per alumnes de sub-8 fins a sub-14 i el Grup 2 està pensat inicialment per alumnes sub-16 i sub-18, si bé s’adaptaran en funció dels alumnes inscrits.

 

Dissabtes a partir del 27 d’octubre

Horari

Grup

09:30-11:30

1

11:45-13:45

2

 

Els grups tindran un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit. Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes –esportistes federats- interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos. Aquestes classes en obert tenen un cost econòmic de 12€ per sessió, i una durada de vuit mesos, des d'octubre fins a maig.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs te previstos realitzar per aquest curs 2018-2019. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

Per apuntar-vos, s'ha d'omplir el següent formulari. Un per a cada nen. La data límit per fer les inscripcions és el dia 18 d'octubre.

 

FORMULARI

 

Els pagaments seran per domiciliació bancària a final de cada trimestre. Així doncs, s’ha d’omplir el següent formulari de dades bancàries i enviar-lo a la Federació. L’original el podeu entregar el primer dia de classe.

En el cas que el pagament sigui retornat, les despeses de la comissió es carregaran en el següent pagament a l’alumne.

 

Formulari dades bancàries

 

La Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classe en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.