Benvolgut amic/amiga:

La FIDE ha preparat tres activitats que us detallem a continuació i que van dirigides al col.lectiu arbitral.

La primera activitat és una conferència online a través de la plataforma Zoom per tractar les bones pràctiques arbitrals per als torneigs celebrats online. Es parlarà del paper de l’àrbitre, com preparar-se per als diferents tipus de formats de torneigs, possibles reptes, eines d’utilitat i la implementació de mesures anti-trampes.

Data: dimecres 10 de juny de 2020

Hora: de 18:00 a 20:00 CEST

Els conferenciants seran els àrbitres internacionals Sr. Laurent Freyd (President de la Comissió d’Àrbitres de la FIDE) i el Sr. Tomasz Delega (President del Consell d’Àrbitres de l’ECU).

Per inscriure’s només cal enviar un correu electrònic amb les vostres dades a: chairman.arbiters@fide.com

 

La segona activitat que es proposa és una altra conferència sobre sol·licituds de títols d’àrbitres. Es parlarà de les bones pràctiques per a preparar la sol·licituds dels títols arbitrals, com omplir correctament les normes d’àrbitres i la comprovació de les dades.

Els conferenciants seran els àrbitres internacionals Sr. Laurent Freyd (President de la Comissió d’Àrbitres de la FIDE), Sr. Nebojsa Baralic (Secretari de la Comissió d’ Àrbitres de la FIDE) i la Sra. Jirina Prokopova (membre de la Comissió d’ Àrbitres de la FIDE encarregada dels títols). 

Data: dijous 18 de juny de 2020

Hora: de 15:00 a 17:00 CEST

Per inscriure’s, només cal enviar un correu electrònic amb les vostres dades a: secretary.arbiters@fide.com

 

Per últim, i com ja es va comunicar, recentment s’ha publicat la versió 2020 del Manual de l’Àrbitre de la FIDE (https://arbiters.fide.com/images/stories/downloads/2020/ARB_Manual_2020.pdf).

Ara la FIDE obre un període per a fer-hi esmenes, recomanacions, comentaris, propostes de millora en definitiva.

Aquestes propostes s’han d’adreçar a la Sra. AI Shohreh Bayat, Consellera de la Comissió d’Àrbitres de la FIDE, encarregada del manual d’àrbitres, mitjançant la següent enquesta on-line:

https://cutt.ly/2yBi1EY

En cas que no pugueu utilitzar aquesta eina, podeu enviar les vostres propostes al Sr. AI Nebojsa Baralic, Secretari de la Comissió d’Àrbitres de la FIDE (secretari.arbiters@fide.com)

Termini: fins el 8 de juliol de 2020.

 

Trobareu tota la informació a https://arbiters.fide.com/

 

Salutacions cordials,

Comitè Tècnic d’Àrbitres de la FCdE

 

Barcelona, 5 de juny de 2020