La concentració està destinada als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor que pertanyin a un club de la Territorial de Barcelona i que no formin part del programa de tecnificació de la Federació Catalana.

 

DATA

La concentració serà el dissabte, dia 22 d’octubre de 2022, de manera presencial al local del Club Jake, Carrer Montseny 29 Bis, Hospitalet de Llobregat.

 

GRUPS

Hi haurà un mínim de 6 alumnes i un màxim de 8. En cas d’haver-hi suficients alumnes s’obriria un nou grup amb un altre entrenador.

Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats dels clubs de la Territorial de Barcelona hi poden participar.

Es faran grups el més homogeni possible tenint en compte els nivells i edats.

 

HORARIS

Primera sessió              9:30-11:00

Descans esmorzar        11:00-11:30

Segona sessió              11:30-13:00

 

ENTRENADORS

MI Lázaro Lorenzo

GM Jose González (en cas d’obrir-se un segon grup)

 

PREU

Aquesta sessió d’entrenament te un cost econòmic de 5€ per alumne i no s’assegura la plaça fins que no s’ha efectuat el pagament al número de compte de la Federació Catalana d’Escacs: Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant “concentració bcn + el nom i cognoms del participant”.

  

INSCRIPCIÓ

Per apuntar-se, s'ha d'omplir el següent FORMULARI, un per a cada participant. La data límit per fer les inscripcions és el dia 17 d’octubre del 2022. El 18 d'octubre es comunicarà els alumnes escollits i es podrà procedir al pagament, si el 20 d'octubre no s'ha formalitzat, la plaça s'assignaria a un alumne en llista d'espera.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs té previstes realitzar per aquest curs 2022-2023. La informació d’aquestes concentracions es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

 

PUBLICITAT            

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

 

 

Ivan Marina de la Torre

Delegat Territorial de Barcelona

Vilanova i la Geltrú, 25 de setembre de 2022