El primer dissabte d’octubre, dia 6, començarà a la seu de la Federació Catalana d’Escacs, a Barcelona, les classes en obert de la Territorial de Barcelona.

Aquestes classes en obert seran per grups d’edats, des de sub-8 fins a sub-18, i de manera presencial a la mateixa seu de la Federació. Aquestes sessions tindran una durada de dues hores per setmana.

Es faran en dues franges horàries:

  • La primera: 09:30-11:30
  • La segona: 11:45-13:45

Els grups es definiran en funció del nombre d’alumnes inscrits i, aleshores, s’assignarà un horari o altre a cada grup. El nombre d’entrenadors es determinarà pels grups fets, però ja es compta amb el M.C. Dani Leiro i el G.M. José González. 

Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana podran accedir als mateixos. El cost econòmic de cada sessió impartida per l’entrenador és de 12€, independentment de si l’alumne inscrit assisteix o no a la classe. La durada de les classes en obert és des del mes d’octubre fins al mes de maig. Per apuntar-vos heu de complimentar el següent formulari individual per a cada alumne abans del dia 27 de setembre.

Els pagaments seran per domiciliació bancària a final de cada trimestre. Així doncs, s’ha d’omplir el següent formulari de dades bancàries i enviar-lo a la Federació. L’original el podeu entregar el primer dia de classe.

En el cas que el pagament sigui retornat, les despeses de la comissió es carregaran en el següent pagament a l’alumne.

imprès de domiciliació

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana te previstes realitzar per aquest curs 2018-2019. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà a conèixer tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

Avancem que les dates estipulades per aquestes concentracions seran els dies:

  • 24 i 25 de novembre.
  • 6 i 7 d'abril.
  • 8 i 9 de juny.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classes en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.