ORGANITZA

La Federación Cántabra de Ajedrez amb la col.laboració de la  Federación Española de Ajedrez. El campionat està subvencionat pel Consejo Superior de Deportes  – Subdirección General de Promoción Deportiva i pel Govern de Cantabria 

DATES FASES FINALS                

Del 22 al 26 de juny de 2022. El dia de sortida serà el dimecres 22 de juny i la primera ronda el dia 23 de juny al matí. El dia de tornada serà el diumenge 26 de juny, al vespre.

LLOC

Isla, Cantàbria. 

PARTICIPANTS

La Selecció Catalana sub-14 per participar en aquest campionat està formada per:

  • Mompel Ferruz Xavier (Valls)
  • Iborra Polo Eric (Valls)
  • Clotet Mas Dan (Catalonia-Joviat)
  • Pinyol I Llora Julia (Cerdanyola del Vallès)

Entrenador: M.I. Michael Rahal

 

La Selecció Catalana sub-16 per participar en aquest campionat està formada per:

  • Bernadó Lopez, Roger  (Scc Sabadell)

  • Añó Pla, Gerard (Valls)

  • Garcia Caro, Juan Alber (Olot)

  • Lobo Pereira, Aramí (Llinars del Vallès) 

  • Sierra Magrazo, Lídia (Salauris)

  • Torrents Busquet, Foix (Vilafranca)

Entrenador: G.M. Jordi Magem

 

Aquests esportistes tenen les despeses pagades (d’allotjament i transport) i quedaran sota la responsabilitat del delegat de la FCE, el Sr. Jordi Magem. L’expedició es desplaçarà en grup i no podran viatjar pel seu compte.

Els esportistes hauran de romandre sota la responsabilitat del delegat de l'expedició en tot moment i actuar segons les normes de disciplina i funcionament que es decideixin. Els esportistes no podran anar acompanyats pels pares.

Els designats als equips de sub-14 i sub-16 han de comunicar si accepten o no la seva participació en aquest campionat a través d’un correu electrònic a federacio@escacs.cat . La data límit per confirmar-ho és el dia 12 de maig de 2022.

IMPRESCINDIBLE

És imprescindible que tots els esportistes portin el DNI, passaport o targeta de residència originals. Sense aquests documents no podran jugar. A més, hauran de portar la targeta sanitària i el número de la seguretat social i l’autorització dels pares o tutors.

AUTORITZACIÓ

Els esportistes designats han de fer arribar per correu electrònic a federacio@escacs.cat l’autorització del pare/mare/tutor per al tractament de dades i imatge per part de la FEDA i de la FCE.

AUTORITZACIÓ DADES I IMATGE

Se seguiran totes les mesures d’higiene que s’indiqui en cada moment.

Si voleu més informació, adreceu-vos al web del Consejo Superior de Deportes i a la circular publicada per la FEDA (CIRCULAR)

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, amb l’acceptació de la participació s’autoritza a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dóna permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.