Les classes en obert estan destinades als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor que hi estiguin interessats en participar, de qualsevol delegació.

Els dies de classes obertes seran els dissabtes, dos al mes, començant el dia 23 d’octubre de 2021. La resta de calendari es comunicarà amb temps.

L’entrenador serà el GM José Ángel Guerra.

Aquestes classes en obert seran per grups, dos sessions per dissabte i seran de manera presencial. La seu de les classes serà a la Biblioteca de l'Escola Joviat, Carrer de Folch i Torres, 5, 08241 Manresa.

Per a accedir a la Biblioteca hauran de seguir les mesures sanitàries que dicti l’escola.

En un principi, el Grup 1 està pensat inicialment per alumnes de sub-8 fins a sub-12 i el Grup 2 està pensat inicialment per alumnes sub-14 fins ai sub-18, si bé s’adaptaran en funció dels alumnes inscrits.

 

 

Dissabtes

Horari

Grup

09:30-11:30

1

11:45-13:45

2

 

Els grups hauran de tenir un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit. Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos. Aquestes classes en obert tenen un cost econòmic de 12€ per sessió, i una durada de vuit mesos, des d'octubre fins a maig, independentment de si l’alumne inscrit assisteix o no a la classe.

En el cas que succeeixi de nou un confinament total o parcial en el territori de la Catalunya Central, les classes passaran a fer-se on-line amb el mateix entrenador.

Per apuntar-vos, s'ha d'omplir el següent formulari. Un per a cada nen. La data límit per fer les inscripcions és el dia 21 d’octubre del 2021.

FORMULARI

Els pagaments seran per domiciliació bancària a final de cada trimestre. Així doncs, s’ha d’omplir el següent formulari de dades bancàries i pujar-ho en el mateix formulari de la inscripció. L’original s’haurà d’entregar el primer dia de classe a l’entrenador i/o l’encarregat de l’organització.

Formulari dades bancàries

En el cas que el pagament sigui retornat, les despeses de la comissió es carregaran en el següent pagament a l’alumne.

Si algú vol renunciar a les classes obertes haurà de comunicar-ho a la Federació Catalana mitjançant un correu electrònic a federacio@escacs.cat . En el cas que es faci a mig trimestre, es cobrarà el trimestre sencer.

Els components d’aquests grups tindran l’opció de formar part de les concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs organitzi per aquest curs 2021-2022. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classes en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dóna permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.