ORGANITZA

La Federació Catalana d’Escacs. 

 

DIA DE JOC

30 de març de 2019

 

HORARI

Les partides començaran a les 16,30 hores. 

 

LOCAL DE JOC

El local de joc serà a l'Hotel SB Icaria:  Avda./ d’Icària, 195, 08005 Barcelona Telf. 932 21 82 00

 

MAPA

 

RITME DE JOC

El ritme de joc serà de 90 minuts per jugador amb increments de 30 segons per jugada efectuada. 

 

TOLERÀNCIA EN EL RETARD

Perdrà la partida l'esportista que es presenti amb més d'una hora de retard de l'hora oficial del començament del partit.

 

ARBITRATGE

Aquesta darrera ronda de la lliga serà arbitrada per un àrbitre principal i dos auxiliars.

 

RETRANSMISSIONS

Hi ha previst retransmetre 30 taulers.

 

DELEGATS

No podran actuar com àrbitres, ni notificar els seus esportistes, partides perdudes o guanyades per temps. Només actuaran com a capità d’equip indicant als seus esportistes la conveniència, o no, d’acceptar unes taules o indicar el resultat del matx. Tampoc caldrà que notifiquin els resultats, ja que seran els àrbitres qui ho notifiquin als retransmissors, perquè ho publiquin en directe per Internet. Els esportistes, un cop finalitzada la partida entregaran les planilles originals als àrbitres del torneig, perquè anotin el resultat. Els equips que hagin de passar les partides a chess-base hauran de demanar les planilles per passar-les un cop finalitzat el partit del seu equip. 

 

PARTIDES EN PGN

Els equips que actuïn com a locals (primer tauler amb blanques), i el seu matx no sigui retransmès, tindran l'obligació de passar les partides en format chess-base, pgn, com és habitual.

 

COMENTARIS EN DIRECTE

Hi haurà una sala annexa a la sala de joc, on es realitzarà en directe el programa de ràdio Xarxa de Mat, amb comentaris i entrevistes. Hi haurà també comentaris tècnics de les partides en directe on podrà assistir públic.

 

PÚBLIC

L’entrada al local de joc i als comentaris en directe serà lliure i gratuïta, sempre que no excedeixi de l’aforament legal.

El local de joc està habilitat per persones amb mobilitat reduïda.

 

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.