ORGANITZA

Consejo Superior de Deportes i la Federación Española de Ajedrez.

 

DATES FASES FINALS                    

Del 22 al 25 de juny de 2017. El dia de sortida, probablement, serà el dimecres 21 de juny. Encara està per determinar, ja que la Generalitat comunicarà hora i lloc de sortida.

 

LLOC

Padrón, Galícia.

 

PARTICIPANTS

La Selecció Catalana sub-14 per participar en aquest campionat està formada per: 

  • GUERAU MASAGUÉ ARTERO (Campió categoria sub-14)  
  • SERGI RIU LÓPEZ (Designat per la Comissió d’Escacs de Base)  
  • LLIBERT CÉSPEDES LLAVERIAS (Designat per la Comissió d’Escacs de Base)  
  • JOANA ROS ALONSO (Campiona categoria sub-14)
  • LAURA POVILL CLARÓS (Designada per la Comissió d’Escacs de Base)  
  • JÚLIA LISIEWICZ JORNET (Designada per la Comissió d’Escacs de Base)  

 

Aquests esportistes tenen les despeses pagades (d’allotjament i transport) i quedaran sota la responsabilitat del delegat de la FCE que els acompanyi. L’expedició sortirà des del punt que el Consell Català de l’Esport indiqui i marxaran tota l'expedició conjuntament amb el transport que aquest facilitarà. Els membres de l'equip no podran viatjar pel seu compte.

Els esportistes hauran de romandre sota la responsabilitat del delegat de l'expedició en tot moment i actuar segons les normes de disciplina i funcionament que es decideixin.

 

IMPRESCINDIBLE

És imprescindible que tots els esportistes portin el DNI, passaport o targeta de residència originals. Sense aquests documents no podran jugar. A més, hauran de portar la targeta sanitària i el número de la seguretat social  i l’autorització  dels pares o tutors. 

Els esportistes seleccionats han de confirmar a la FCE la seva participació en aquest torneig enviant un correu electrònic a federacio@escacs.cat ABANS DEL DIUMENGE 14 DE MAIG. En el mateix correu han d’indicar el número de DNI de l’esportista, els números de telèfons mòbils d’un o dels dos pares, juntament amb el de l’esportista i indicar la talla de xandall que utilitza (a tenir en compte que el tallatge pot ser més gran del normal).

La Federació Catalana d'Escacs comunicarà pròximament als seleccionats informació més detallada sobre aquest campionat.

Si voleu més informació, adreceu-vos al web del Consejo Superior de Deportes.

 

Barcelona, 3 de maig de 2017