Concentració Oberta categoria Sub-8

El dissabte dia 17 d’octubre, a les 9:30 del matí, es durà a terme a la seu del Club d'escacs Vilafranca (Rambla Sant Francesc, 25 Tercer pis) una concentració oberta de la categoria sub-8. En aquesta concentració pot participar qualsevol jugador/a amb llicència en vigor que l'any 2016 sigui sub-8 (nascuts el 2008 i posteriors).

Es requereix un mínim nivell de coneixements: a títol orientatiu, que sàpiga encarar l'obertura amb un cert criteri i domini el mat amb dama.

En aquesta concentració, l’entrenador avaluarà el nivell de l’alumne per decidir si pot entrar o no en una de les beques per aquestes categories. Després d'un parell de setmanes, la Federació amb l'ajuda dels entrenadors, escolliran els alumnes per a les beques i es comunicarà a les famílies.

La beca Sub-8 consta d'unes 8 concentracions que es faran en dissabtes al matí amb l'entrenador Jordi Morcillo, repartides fins al juny 2016, una al mes aproximadament, per diferents llocs de Catalunya. Les famílies s'han de comprometre en cas de ser seleccionats a assistir en aquestes concentracions, excepte per causa major.

La concentració es farà a la seu del C.E Vilafranca (Rambla Sant Francesc, 25 Tercer pis), en l’horari de 9:30 a 14:30 hores i amb un preu 10 € per alumne. Hi haurà algunes parades durant el matí, depenent del criteri dels entrenadors, on una d'aquestes serà per esmorzar. El participant haurà de portar una llibreta, un llapis, l'esmorzar i moltes ganes de treballar.

Els interessats han d'enviar un correu electrònic, abans del dia 12 d'octubre, a federacio@escacs.cat amb el nom del jugador/a, club i un número de telèfon de contacte. El pagament s’ha de fer al número de compte de la Caixa ES28 2100 0804 3002 0084 8216 amb el nom del jugador/a +concentraciósub-8.

En aquest correu electrònic, es prega adjuntar un petit informe, basat en comentaris del seu entrenador/a o monitor habitual (si el té):

-          Quina freqüència d’hores de classe fa enguany (al club i/o a l’escola).

-          Alguns punts forts i febles que defineixen el seu joc

Rebran una confirmació del correu per saber que hem rebut la seva inscripció.

Us hi esperem.