Barcelona, 22 de novembre de 2014

Al local Social de la Federació Catalana d’Escacs, carrer Sant Adrià, 20 de Barcelona després d'haver estat legalment convocada d'acord amb els actuals estatuts de la Federació Catalana d’Escacs, en segona convocatòria, s'ha celebrat la sessió corresponent a l'Assemblea General Extraordinària de Clubs, amb el contingut de la qual s'aixeca la següent acta.

 

Hora                :           10,00 hores

Lloc                  :           Local social de la Federació Catalana d’Escacs

 

Membres assistents els senyors:  Jaume Grau (Cerdanyola del Vallès), Josep Chalmeta (Sant Boi), Xavier Serrano (Catalunya), Patricia Llaneza (Foment), Òscar Companys  (Barberà), Arturo Vidarte (Montcada),  Pep Melendres (Peona i Peó), Félix Romero (Sant Andreu), Evarist Pérez (Sant Martí), Joan Emili Cabello (Tres Peons), Pere Casajuana (Barcelona UGA), Jaume Bosch (ONCE),  Frederic Andreu (Congrés), Carlos P. Fernández (Cadena), Albert Pueyo (Colònia Güell), Nicolàs Plaza (Cornellà), Ramir Artigas (Espiga de les Corts), Manel Triquell (Sant Josep de Badalona), Xavier Masclans (Vall d’en Tenes),  Jaume Parramon (Vallfogona),  Jose Luis Vizcaino (La Colmena), Marta Amigó (L’Espluga de Francolí), Jaume Ribera (Mollerussa), Ramon Caro (Mollet), Joan Barnet (Olesa), Matias Mingo (Sant Feliu), Josep Flores (Terrassa), Santiago Pérez (Alt Empordà), Ferran Torta (Amposta), Josep Pagés (Bellpuig), Manel Arellano (Escola d'Escacs de BCN), Carles Tries (Figueres), Josep M. Prat (Igualada), Joan Ant. Pérez (Llinars), Jordi Pellicer (Montmeló), Jordi Cots (Tàrrega), Francesc González (Sitges), Pruden Ramirez (Vilafranca).

Assistents membres de Junta Directiva de la FCE:  Antoni Ayza,  Víctor Pont, Jordi Parayre, Pepo Viñas, Jordi Capellades, Josep M. Camell, Imma Montoliu, Ramon Chalmeta, Marta Amigó, Carla Marin, David Monell, Ferran Torta i Antoni López com a Gerent.

 

O R D R E  D E L  D I A

INFORME DEL PRESIDENT

Nomenament de dos interventors per a l’aprovació de l’acta de l’assemblea.

  1. Aprovació, si s’escau, del calendari esportiu corresponent al 2015.
  2. Aprovació, si s’escau, del projecte de pressupost corresponent al 2015.
  3. Ratificació nous càrres de Junta Directiva.
  4. Propostes de la Junta Directiva de modificacions reglamentàries.
  5. Torn obert de paraula.

En el transcurs de la reunió s’efectuarà el sorteig de Divisió d’Honor,  Primera Divisió i Segona Divisió.

 

NOMENAMENT DE DOS INTERVENTORS PER A L’APROVACIÓ DE L’ACTA DE L’ASSEMBLEA

Van ser nomenats com a interventors per a l’aprovació i signatura de l’acta de l’assemblea, els senyors: Josep Flores Vallcorba i Ramon Caro Martinez.

 

INFORME DEL PRESIDENT

Presidents i representants de clubs catalans benvinguts a l’Assemblea de la Federació Catalana d’Escacs.

Estem acabant la temporada i ja podem fer una valoració de com han anat els canvis  en el sistema de llicències, que vàreu aprovar a l’Assemblea de novembre de l’any passat.

Volem en primer lloc, agrair la col·laboració de la majoria de clubs, en fer els ajustos a les seves competicions, per a que aquest canvi fos el menys traumàtic possible. De les més de 7.200 llicències tramitades, que representen un nou rècord de llicències des de que tenim dades fiables, 1.700 han tramitat llicència espanyola i més de 5.500 no ho han necessitat.

Malgrat que creiem que per la dificultat del canvi ha anat prou bé, i tenint en compte que el proper any ens trobarem en el mateix escenari, hem volgut corregir algunes de les decisions que vam prendre el darrer any, per tal de millorar el sistema de competicions.

A la darrera Assemblea ja vam aprovar que la Divisió d’Honor de la Lliga Catalana i la final del Campionat de Catalunya Absolut comptarien la propera temporada per elo FIDE. Estem avaluant canvis en la reglamentació dels trams d’elo del Circuit Català i en l'obligatorietat de com fer els grups, per deixar més llibertat als organitzadors, perquè puguin adaptar la seva oferta a les actuals circumstàncies. El Circuit segurament és qui més ha patit el canvi del model de competicions i hem de fer ajustaments perquè tots els organitzadors i els jugadors/es estiguin còmodes.

He de dir que recentment vam fer una oferta a la FEDA per intentar arribar a un acord econòmic,  malgrat que la reunió que vam mantenir va ser molt cordial, aquest no ha estat possible per a la propera temporada. Creiem que els directius de la FEDA volen esperar a veure què passa amb la llicència única i amb la situació política general, per veure com evolucionen els esdeveniments.

La llicència única entrarà en vigor l'1 de juliol de 2015, malgrat això, la FEDA ens ha manifestat la seva voluntat de no aplicar-la fins el 2016, si això és possible. Aquest retard de sis mesos en l'entrada en vigor, ens donaria un any més per veure com podem fer front a aquesta mesura del govern espanyol. La Junta de la Federació estem ja estudiant quines accions podrien ser útils per esquivar aquesta mesura.

Un dels aspectes que vam afrontar l’any passat va ser portar als nens i nenes de la delegació catalana a un hotel que no era l'oficial, com a protesta per la no concessió de places de classificats a la nostra Federació. No és la situació ideal per als nostres esportistes, però vam creure convenient fer aquesta mesura de força.

És possible que el proper any, si es repeteix la seu, que pel que sembla és bastant probable,  podríem anar a l’Hotel oficial si algunes gestions que estem efectuant van bé. No puc donar en aquets moments més detalls, però és la nostra voluntat intentar negociar que això sigui possible.

Vull felicitar a les persones de la Junta Directiva, Imma Montoliu i el Jordi Capellades així com a la treballadora, Cristina Bosch, que es van abocar en l'organització de la delegació catalana a Almuñecar, perquè van saber organitzar una logística que era bastant complicada.

Amb tots aquets ajustaments creiem que podem afrontar la propera temporada amb garanties de què millorarem l’actual sistema de competicions i ens adaptarem millor a la situació creada per la separació de llicències.

Com la majoria ja sabeu, estem fent canvis molt importants al web de la Federació. Hem contractat una empresa perquè dissenyi els nous programes de l'elo, la gestió de la Lliga Catalana i el portal de tràmits dels clubs, així com per millorar la navegació i l’ordre de la informació al web de la Federació.

L’operació tindrà tres fases, la primera ja està en marxa i ha estat canviar el portal de tramitació dels clubs. Abans  de l'1 de gener ha de funcionar el programa de l'elo amb la nova reglamentació i el portal de la Lliga amb les actes electròniques. La darrera fase no acabarà fins el dia 1 de juliol de 2015 i se centrarà en millorar el web.

Sempre que es fan canvis d’aquest calibre en programes especialment dissenyats per a nosaltres, es produeixen molèsties i també es detecten errors que amb la vostra col·laboració anirem solucionant, el més aviat possible.

S’ha produït el relleu de delegat a Tarragona. La Marta Amigó deixa aquesta responsabilitat per incorporar-se al programa "els escacs com una eina educativa" juntament amb el Josep Serra i agafa també la responsabilitat d'entrenadors i monitors, departament al que haurem de donar un impuls a partir de que ja es poden tornar a fer cursos d’acord amb la Generalitat.

Amb el programa "els escacs com una eina educativa", aquest curs 2014-15 signarem un nou conveni, aquesta vegada per dos anys, amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona i la Universitat de Lleida que té com objectiu continuar la introducció dels escacs com a eina educativa a les escoles en horari escolar i impartit pels professionals de l’ensenyament.

Com ja dèiem l’any passat, els escacs com una eina educativa vol dir utilitzar els escacs per reforçar coneixements d’altres matèries com matemàtiques, llengua o plàstica i reforçar valors com la reflexió, la concentració, l’empatia, el saber perdre i saber guanyar, l’acceptació de normes, l’aprendre dels errors, el respecte, la memòria,...

Aquest curs 2014-15 realitzen el programa 8 escoles a tercer de primària, 104 a segon de primària i 120 a primer de primària.

Aquest curs la Federació realitza un curs de formació de 15 hores als i a les mestres de primer de primària de les 120 escoles. Per als de segon i els de tercer de primària, un curs de 15 hores, de les quals 8 són presencials i 7 no presencials.

Al web de la nostra Federació hi ha un apartat anomenat “escoles” on hi anem publicant periòdicament qüestions relacionades amb aquesta temàtica i on properament hi publicarem la relació de les que actualment estan en el projecte.

En quant als resultats esportius volem felicitar al Joan Bautista, campió de Catalunya de Veterans per sisena vegada.

A les medalles d'edats d'Espanya: Víctor Álvarez, bronze a sub-12, Elisabeth Ruiz, primera femenina, i Laura Martin, tercera, al Campionat Sub-18.

A L'Escola d'Escacs de Barcelona per mantenir la categoria al Campionat d'Espanya de Divisió d'Honor.

A Karen Grygorian, Campió del Circuit.

Al Barcelona UGA, campió de Catalunya de Rapides per Equips.

També volem agrair al Club d’Escacs  Calaf i a l'Ajuntament d’aquesta població  per a la bona organització de la Festa Catalana.

Aquest any hem creat un nou premi a la promoció dels escacs femenins que porta el nom de  Pepita Ferrer. El primer club guardonat ha estat el Peona i Peó.

Finalment, felicitar a l'Emili Simón, Campió d'Espanya de Veterans majors de 65 anys, i a l'Alexandre Pablo, segon al de majors de 50 anys.

Com possiblement ja sabeu, hem perdut el patrocini del Casino de Barcelona per al Torneig Magistral Ciutat de Barcelona. No obstant això, hem pogut organitzar l'edició d’aquest any amb el format de sis jugadors, que es jugarà a partir del dia 28 d’aquest mes a l'Hotel Catalonia Eixample 1864 de Barcelona. Com a novetat d’aquest torneig tindrem dos tancats paral·lels amb els sis millors sub-10 i sub-12 de Catalunya. Hem mantingut una reunió amb la gerent del Institut Barcelona Esports per demanar que el proper any s’incrementi el patrocini municipal i poder tornar a un format de 9 o 10 jugadors.

A aquesta assemblea presentem el projecte de pressupost 2015. Un pressupost que parteix d'una situació econòmica de la Federació molt sanejada.

És aquesta situació la que ens permetrà proposar a l’assemblea la derogació de dues mesures d'obligatorietat del pagament de la inscripció a la Copa i a la Festa, que afectaven en cada cas a diferents clubs i que entenem es van aprovar en moments on la FCE necessitava fons, però que ara en una situació millor, creiem que ens podem permetre derogar-les.

Hem pensat en algunes mesures de promoció d'aquestes competicions que no passin per l'obligatorietat . De fet, la Copa ja té habitualment un bon nivell de participació amb quasi 200 equips participants a les fases prèvies, i per la Festa el vicepresident Víctor Pont ha estudiat algunes mesures per afavorir la participació, que us explicarà  a la presentació del calendari esportiu.

També presentarem algunes modificacions dels ascensos i descensos de la Lliga a les categories de Segona Divisió i Preferent per a la vostra consideració.

Finalment, volem consultar als clubs sobre la implementació d’un elo de partides d’actius i ràpides i sobre la possibilitat d’imprimir directament del web de la Federació els impresos de les actes de la Lliga.

Gràcies per la vostra atenció.

 

CALENDARI DE COMPETICIONS 2015

El Vicepresident primer de la FCE, Sr. Víctor Pont, va realitzar una explicació detallada dels principals trets del calendari esportiu.

El calendari del 2015 es presenta amb un nou format en el que les competicions es divideixen en competicions Oficials i Competicions Tutelades per la Federació. Les competicions oficials són les que la Federació ha de fer de manera obligatòria per poder participar en competicions d'àmbit Espanyol o internacionals i són: La Lliga a la Divisió d'Honor i els individuals Absolut, d'Edats i Femení.

El motiu de dividir el calendari d'aquesta forma és preveure els possibles efectes de la llicència única que entrarà en vigor aquest proper any o el següent.

La Lliga Catalana començarà el dia 24 o 25 de gener, segons sigui equip de Divisió d'Honor o la resta de categories. Malgrat aquestes dates, la Federació ha obert la possibilitat d'avançar una ronda al dia 18 de gener per a les Territorials que així ho decideixin. La Delegació de Tarragona avançarà una ronda perquè el diumenge coincident amb el Carnestoltes sigui de descans.

La finalització de la Lliga per a totes les categories, llevat de la Divisió d'Honor serà abans de Setmana Santa.

Les dates habilitades per a les fases prèvies de la Copa Catalana seran l'11 i el 18 de gener, depenent si es fa en un o dos diumenges. Cada Territorial pot disposar d'aquestes dues dates per organitzar les fases prèvies de la Copa com millor li convingui.

Enguany hi  ha una important novetat als premis de les Fases Prèvies de la Copa Catalana, ja que tots els equips classificats en primera posició de la seva categoria guanyaran el premi de tenir pagada la inscripció i el dinar de la Festa Catalana de la mateixa temporada. En aquest mateix sentit, els campions de cada categoria del Campionat de Catalunya de partides ràpides per Equips tindran el mateix premi (dinar i inscripció gratuïta per a la Festa de la següent temporada).

Aquests premis seran per als equips campions i el clubs no podran traspassar el premi a una altra categoria llevat que guanyessin els dos torneigs, tant la fase prèvia de la Copa com les Ràpides per  Equips. Només en aquest cas, el club podria traspassar el premi a un altre equip. Aquests premis tampoc correran places i si hi ha una renúncia no passarà al segon classificat.

El 17 de gener apareix al calendari una nova competició per fomentar els escacs Femenins, el Campionat de parelles mixtes.

Les Fases Finals i Play-offs de la Lliga Catalana començaran immediatament després de la Setmana Santa i s'aturaran el dia 26 d'abril per celebrar la Final de Copa Catalana que està previst que es disputi a Girona.

El Circuit Català habilita les dates del 2 de maig al 20 de setembre per encabir tots els seus tornejos.

La Festa Catalana se celebrarà enguany també a Girona el dia 27 de setembre.

El Magistral Ciutat de Barcelona avança una setmana les dates per no coincidir amb les Festes de Sant Andreu i poder disputar la competició al local de la Federació.

Els campionats Territorials queden habilitats a les dates del 4 d'octubre al 6 de desembre, que són 10 diumenges per si alguna Delegació vol fer alguna ronda de descans.

A petició de la Marta Amigó es fa una esmena del calendari per a les dates del Campionat per Equips d'Edats de la Delegació de Tarragona.

El  calendari esportiu de la FCE corresponent a l’any 2015 va ser aprovat per unanimitat.

 

APROVACIÓ DEL PROJECTE DE PRESSUPOST PER AL 2015

El tresorer de la FCE, Sr. Josep M. Camell va fer un presentació del projecte de pressupost 2015 que va dir que era molt similar al del 2014.

Les novetats són les següents:

  1. S'han incorporat com a nous ingressos el lloguer del pis de Gran Via.
  2. Hi ha un petit increment a la partida de personal per compensar, en part, la baixada que es va efectuar fa dues temporades.
  3. S'augmenta al partida de la Festa per incloure els premis de la Copa Catalana.
  4. Es crea una partida per pagar les inscripcions dels Equips classificats per als campionats d'Espanya.
  5. S'incrementa la partida dels cursos patrocinats per l'Ajuntament de Barcelona.

En el torn d'intervencions, els Sr. Flores, del Club Escacs Terrassa, va preguntar per la pèrdua del patrocini del Casino de Barcelona. Se li va contestar que el patrocinador no va donar explicacions, simplement que ja no entrava dintre de la seva política comercial. I el Sr. Grau, de la Penya d'Escacs Cerdanyola, va preguntar si seria obligatori que els nens participants al Campionat de Catalunya d'Edats tinguessin la llicència de la FEDA. Se li va contestar que per a l'any 2015 no seria necessari i potser si que ho seria per al 2016.

 

Els preus de les llicències per la propera temporada 2015 seran el mateixos del 2014: 

 

Llicència sènior  30 €                                      Quota de club 183,80 €

Llicència veterans 65 anys 17,10 €                Quota d'àrbitre 33,40 €

Llicència sub-16   17,10 €

Llicència sub-14    6,30 €

Llicència sub-10    2,10 €

 

El pressupost va ser aprovat per unanimitat, mentre que el preu de les llicències es va aprovar per 33 a favor i una abstenció.

 

RATIFICACIÓ CÀRRECS DE JUNTA DIRECTIVA

El nou membre de Junta Directiva, Ferran Torta, va ser ratificat com a nou Delegat de Tarragona, per unanimitat. 

 

PROPOSTES DE LA JUNTA DIRECTIVA

CREACIÓ DEL PLAY-OFF A PREFERENT I SEGONA DIVISIÓ PER ALS SEGONS CLASSIFICATS

REGLAMENT DE LA LLIGA CATALANA

Proposta de modificació reglamentària a l'ascens d'equips a Primera i Segona Divisió. Lliga Catalana – Capítol VI - Secció 10 Ascensos i descensos de categoria. Article 14.2 i 14.3 del Reglament de la Lliga Catalana.

Proposta de nou redactat:

14.2 Pujaran a Primera Divisió els campions dels grups de Segona Divisió. Els segons equips classificats disputaran un play-off on també participaran els vuitens classificats de la Primera Divisió. La primera ronda eliminatòria la jugaran per sorteig pur els quatre equips segons classificats de la Segona Divisió entre ells. Els equips locals es designaran per sorteig (ONCE). La segona ronda del play-off la disputaran els dos equips que hagin passat la primera eliminatòria contra els dos equips vuitens classificats de la Primera Divisió. El sorteig serà pur (ONCE).. Els dos equips guanyadors jugaran la següent temporada a Primera Divisió. En cas de renúncies a participar en aquesta fase eliminatòria no es cobriran les places.

14.3 Pujaran a Segona Divisió el campió de cadascun dels grups de Categoria Preferent. Pujarà també de manera directa el segon classificat d'un dels grups de Preferent de les delegacions de Lleida, Girona o Tarragona, que serà assignat a la Delegació amb més jugadors alineats en aquesta competició (multiplicant els equips inscrits pel nombre de jugadors de cada categoria). No comptaran els equips retirats o eliminats, només els que acabin la competició. Els sis equips segons restants classificats disputaran un play-off amb els vuitens classificats de la Segona Divisió. La primera eliminatòria jugaran 4 equips per sorteig pur i dos descansaran. La segona ronda del play-off la disputaran els quatre equips que hagin passat la primera eliminatòria contra els quatre equips vuitens classificats de la Segona Divisió. El sorteig serà pur (ONCE). Els quatres equips guanyadors jugaran la següent temporada a Segona Divisió. En cas de renúncies a participar en aquesta fase eliminatòria, no es cobriran les places.

Aquesta modificació reglamentària va ser aprovada per 30 vots a favor, 2 en contra i 2 abstencions.

 

CONSULTA DE CREACIÓ DE L'ELO DE RITME D'ESCACS ACTIUS I DE PARTIDES RÀPIDES

La Federació proposa a l'assemblea la creació d'un nou elo per a partides disputades a ritmes de joc inferiors als reglamentats per a partides a ritme tradicional: menys de 60 minuts. En cas que l'assemblea estigui d'acord es presentaria a la propera assemblea la reglamentació corresponent.

El Sr. Pellicer, de Montmeló, indica que la creació d'un nou elo crearà despeses per als clubs organitzadors perquè caldrà contractar àrbitres per torneigs d'actius o ràpides. A més, diu que un elo d'actius no tindria cap valor per als jugadors.

El Sr. Andreu, del club Congrés, està d'acord en separar els elos de partides lentes i ràpides.

El Sr. Josep Chalmeta, del Sant Boi, considera que l'avaluació amb mitja K d'actius beneficia la participació a l'obert d'actius organitzat pel seu club.

El Sr. Ramon Caro, del Mollet, considera que seria millor que només hagués un sol elo.

El president de la FCE, Antoni Ayza, explica que el que proposa la Federació és fer un projecte perquè sigui aprovat a la propera Assemblea si el clubs ho consideren adient. Els avantatges d'aquest elo serien de tipus legal, ja que molts torneigs que ara es disputen sense assegurança passarien a tenir-ho. Està d'acord en que s'ha de donar un valor a aquest nou elo.

Aquesta proposta es va aprovar per 13 vots a favor, 8 en contra i 8 abstencions.

 

CONSULTA ALS CLUBS EN L'ASSEMBLEA SOBRE EL FORMAT D'ACTA DE LA LLIGA

La Junta Directiva vol contrastar l'opinió dels clubs a l'Assemblea sobre la possibilitat que les actes de la Lliga Catalana siguin descarregables del web de la FCE i no es necessiti comprar-les. Els dos sistemes podrien conviure fins a la finalització d'existències.

El Sr. Josep Chalmeta, del Club Sant Boi, considera que el format correcte és el que hi ha ara, perquè en cas de conflicte quedi una còpia per a cadascun dels equips.

Joan Anton Pérez, del club Llinars, considera que és una bona idea i que resoldria el problema de si algun club es queda sense actes que es pugui descarregar del web de la FCE.

Des de la taula de Junta Directiva s'indica que els dos formats podrien conviure i que si algun club no té actes les podria descarrega del web de la Federació. Si no ho hi calca per fer còpia  es podria fer una foto amb el telèfon mòbil en cas de conflicte.

La proposta es va aprovar per 17 vots a favor, 4 en contra i 6 abstencions.

 

PROPOSTA DE  MODIFICACIO DE REGLAMENTS D'OBLIGATORIETAT D'INSCRIPCIÓ A LA COPA I A LA FESTA

Reglamentació General

Capítol VII. Reglament de la Copa Catalana

Secció 2. Fases, participació i classificacions

2.2.1 Fase territorial:

La participació a la Fase Prèvia serà obligatòria per a les categories de Divisió d’Honor, Primera Divisió, Segona Divisió i Preferent. Malgrat l’obligatorietat d’algunes categories, els clubs hauran de fer per escrit la inscripció al torneig de tots els seus equips.

 

ANUL.LAR AQUESTA OBLIGACIÓ

Capítol VIII. Reglament del Campionat de Catalunya de Ràpides d’Equips

Secció 1. Normes generals

Article 4

És obligatòria la inscripció dels equips de Barcelona de segona categoria o superior, amb un mínim d’un equip per club. Malgrat l’obligatorietat, els clubs hauran de comunicar la seva participació al torneig.

 

ANUL.LAR AQUESTA OBLIGACIÓ

El Sr. Andreu, del club Congrès, va dir que s'hauria de mantenir l'obligatorietat perquè la Federació tingués més ingressos.

El Sr. Jordi Pellicer, del Montmeló, va mostrar el seu acord amb la proposta de la Junta Directiva de la FCE.

Aquesta proposta es va aprovar per 28 vots a favor i una abstenció.

 

TORN OBERT DE PARAULA

El Sr. Joan Antoni Perez, del Club Llinars, demana que la Federació tingui una estratègia per fer front als possibles problemes que generi la llicència única.

El Sr. Joan Emili Cabello, del club Tres Peons, indica que l'obligació de donar resultats en directe en els partits de Divisió d'Honor és incompatible amb la prohibició de l'ús de telèfons mòbils.  El president de la FCE li contesta que els equips de Divisió d'Honor haurien de tenir un delegat i en tot cas el jugador que ha acabat la partida ja pot fer servir el mòbil.

El representant de la Colmena, Sr. Vizcaino, demana que la informació de l'assemblea sigui enviada per avançat als clubs. El Sr. Pepo Viñas li contesta que la informació està a disposició de tothom al web de la FCE en els terminis establers per la llei.

El Sr. Jordi Pellicer, del Club Montmeló, mostra la seva disconformitat de com s'ha configurat els grups de Segona Divisió. El Sr. Toni Ayza li contesta que per primera vegada s'ha fet per sorteig i que als equips de Barcelona els pot tocar anar a un grup d'altres delegacions perquè és fa necessari completar els grups.

La Sra. Carla Marin, representant d'escacs femenins de la Junta Directiva de la FCE, va presentar les estadístiques de participació Femenina en els diferents trams d'edats. Va concloure que és encara aviat per poder treure conclusió sobre els resultats de l'actual política dels escacs femenins.

El Sr. Ramon Chalmeta, vocal de retransmissions de la Junta Directiva de la FCE, demana disculpes pels problemes que estigui causant als clubs la implantació del nou web de la FCE. Demana que els clubs col·laborin indicant la manera com es podria millorar el funcionament i s'ofereix per contestar als dubtes que tinguin els clubs.

Sense més temes a tractar s’aixecà la sessió a les 12,15 hores.

 

DILIGÈNCIA D’APROVACIÓ DE L'ACTA CORRESPONENT A L'ASSEMBLEA GENERAL EXTRAODINÀRIA DE CLUBS CELEBRADA EL DIA 22 DE NOVEMBRE DE 2014

En Josep Flores Vallcorba , major d'edat, membre de l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs, en qualitat d'interventor.

En Ramon Caro Martinez, major d'edat, membre de l'Assemblea de la Federació Catalana d'Escacs, en qualitat d'interventor.

Les persones esmentades, designades per l'Assemblea General Extraordinària de 22 de novembre de 2014 com a interventors d'acord amb l'article 37 dels Estatuts d'aquesta Federació i l'article 33, darrer paràgraf del D. 70/94, i actuant per expressa delegació d'aquesta, DECLAREN APROVADA LA PRESENT ACTA DE L'ASSEMBLEA GENERAL per la qual cosa signen la present, conjuntament amb el President i el Secretari.

 

Josep Flores i Vallcorba                                                          Ramon Caro i Martinez

 

 

 

Antoni Ayza i Casamitjana                                                      Josep C. Viñas i  Racionero

PRESIDENT                                                                              SECRETARI

 

 

Barcelona, 22 de novembre de 2014