REGLAMENT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS
6.2  A la Divisió d’Honor a partir de l’any 2010 el grup serà de 12 equips, a la resta de categories es formaran grups de 10 equips, tants com siguin possibles. En cas que s’hagin d’introduir VACANTS s’intentarà que es distribueixin entre el major nombre de grups que es pugui.

MODIFICACIÓ DE L’ART. 6.2.

6.2 A totes les categories, llevat de la Divisió d’Honor, els grups estaran formats per n màxim de 10 equips. En cas que s’hagin d’introduir VACANTS s’intentarà que es distribueixin entre el major nombre de grups que es pugui.A la Divisió d’Honor es formaran dos grups per criteris estrictament esportius basats en la classificació de l’any anterior. S’assignarà als equips un número de l’1 a l’12. El número 1 serà el Campió de l’any any anterior i així successivament fins el número 9. Els tres últims números seran per als equips que van pujar la temporada anterior. El 10 serà per a l’equip que hagi quedat campió de Catalunya de Primera Divisió. Si cap dels tres equips que han pujat a Divisió d’Honor és Campió de Catalunya tindrà el número 10 el que més punts hagi fet l’any anterior a Primera Divisió. El 11 per al segon equip que hagi fet més punts a la Primera Divisió. En cas d’empat s’aplicarà el Sonnebor-Berger i per últim el sorteig. El número 12 serà per al tercer equip que va pujar a Divisió d’Honor. El primer grup estarà forma pels equips amb numero: 1,4,5,8,9,12. El segon grup serà per als equips amb número: 2,3,6,7,10,11.
Cada grup farà una lliga a una sola volta.
Els dos primers de cada grup s’enfrontaran entre ells a doble volta en semifinals i finals per decidir l’ordre dels quatre equips. El tercer i quart classificats també jugaran entre ells a doble volta per determinar l’ordre de classificació.
Els vuit equips restants jugaran una lliga entre ells, a una sola volta, però mantenint els resultats que van fer a la primera fase del campionat jugant entre ells. Els tres pitjors equips classificats d’aquesta segona fase baixaran de categoria.