Resolucions del Comitè de Competició 

013 Resolució per les incompareixences comeses al Campionat de Catalunya d'Equips 2011.
 
012 Resolució per la reclamació del club Llavaneres a l'encontre de la ronda 8 del Campionat de Catalunya per Equips, a la Primera Categoria de Barcelona entre el club Sant Josep de Badalona i el Llavaneres.
 
011 Resolució per la reclamació del club Joviat a l'encontre de la ronda 7 del Campionat de Catalunya per Equips, a la Tercera Categoria de Barcelona entre el club Capellades i el Joviat.
 
010 Resolució per la denúncia de Vicenç Font Purroy en contra de Manuel Gómez Figueroa, per un escrit publicat en la web AjedrezND.
 
009 Resolució per alineació indeguda al partit entre el Calaf B i el Santpedor C de la Segona Categoria a la Territorial de Barcelona.
 
008 Resolució per la reclamació del Club Tarragona al Campionat de Catalunya per Equips entre la Lira Vendrellenca B i el Tarragona C, ronda 4, de la Categoria Preferent de Tarragona.
 
007 Resolució per la reclamació del Club Montblanc l’encontre de la ronda 1 del Campionat de Catalunya per Equips, a la Primera Categoria de Tarragona entre el Montblanc B i el club Vendrell Garcia Lorca.
 
006 Resolució per la reclamació del club Montblanc a l’encontre de la ronda 1  del Campionat de Catalunya per Equips, a la categoria Preferent de Tarragona, entre el club Hospitalet de l’Infant i el Montblanc.
 
005 Resolució per la reclamació a l'encontre Torredembarra - Masdenverge de la ronda 5 del Campionat de Catalunya per Equips a la categoria Segona Divisió.
 
004 Resolució per la conducta inadecuada del jugador Manuel Gómez  a l’encontre Barcelona B – Catalunya, de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips, a la categoria Segona Divisió de Barcelona.
 
003 Resolució per la reclamació del jugador Vicent Font  a l’encontre Barcelona B – Catalunya, de la ronda 4 del Campionat de Catalunya per Equips, a la categoria Segona Divisió de Barcelona:
 
002 Resolució per la reclamació a l’encontre Prat-Viladecans de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips a la categoria Primera Provincial de Barcelona.
 
001 Resolució per la reclamació a l’encontre Caldes-Cardedeu de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips a la categoria Segona Provincial de Barcelona.
 

Resolucions del Comitè d'Apel·lació 

A04 Resolució per l'apel·lació del Club Vicenç Font contra la resolució 10/2011.
 
A03 Resolució per l'apel·lació del Club Sant Josep contra la resolució 12/2011.
 
A02 Resolució per l'apel·lació del Club Catalunya contra la resolució 3/2011.
 
A01 Resolució per l'apel·lació de Ismael Molano contra la resolució 28/2010.