Gràcies al desempat el jugador armeni es va imposar davant de Jorge González

Podi del torneig actiu de Santpedor.

El passat dissabte, 17 de setembre, es va celebrar la XIX edició del torneig d'escacs Vila de Santpedor. La prova es va disputar a la sala Cal Llovet de la mateixa població.

Una setantena de jugadors de fins a 8 nacionalitats diferents, varen disputar el torneig a 8 rondes, a sistema Suís i un ritme de joc de 10 min més 5 segons d'increment per jugada. L'absència de les normes restrictives sanitàries d'enguany i el ritme ràpid de les partides va afavorir que el públic assistent també gaudís de l'evolució dels enfrontaments sobretot en els trams finals de la competició.

La prova està inclosa dintre del Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs 2022, organitzat per la Federació Catalana d'Escacs.

Aquest any es va estrenar el nou president del C.E. Santpedor Daniel Ruiz i l'àrbitre va ser el Sr. Vladimir Zaiats. El torneig es va disputar sense incidents i seguint l'horari establert. Per tant és remarcable la bona feina realitzada en l'organització de l'esdeveniment de l'Ajuntament de Santpedor i el club local.

En el terreny esportiu, cal destacar l'actuació del GM Karen Movsziszian, del Sant Andreu, i del MI Jorge Gonzalez, del Figueres, que van quedar empatats a 7 punts al final de la prova. El desempat personal va fer però, que el primer s'endugués el primer premi. Va completar el podi el MI Ernesto Fernández, de Tres Peons, amb 6 punts.

Vista de la sala de joc.

Classificació final  

Club Escacs Santpedor