El dissabte 21 d'octubre de 2023, al càmping Arc de Barà (Roda de Barà), tindrà lloc la segona prova del Circuit de Tornejos Solidaris Drac Artcai 2023-24, organitzat per l'Associació solidària Drac Artcai i el consell Comarcal del Tarragonès.

El torneig és obert a totes les edats. Consistirà en un torneig vuit rondes al ritme de 5 minuts per partida i vàlid per a elo català de ràpides. Hi haurà trofeus pels primers classificats, trofeus pels millors de quatre trams, el millor vetarà i els tres millors sub14. El campionat serà a les 09:45 al Càmping Arc de Barà, situat a C/Astorga, 21 (Roda de Barà). Tots els detalls de les bases del torneig les podeu consultar aquí.

Consulta els inscrits i resultats.

Per a més informació del projecte Drac Artcai podeu visitar dracartcai.com

El dissabte 9 de setembre, a La Gavina Restaurant (Creixell-Platja), tindrà lloc la primera prova del Circuit de Tornejos Solidaris Drac Artcai 2023-24, organitzat per l'Associació solidària Drac Artcai i el consell Comarcal del Tarragonès.

El torneig és obert a totes les edats. Consistirà en un torneig vuit rondes al ritme de 5 minuts per partida i vàlid per a elo català de ràpides. Hi haurà copa pels primers classificats, copa pels millors de quatre trams, el millor vetarà i els tres millors sub14. El campionat serà a les 09:45 a Gavina Restaurant, situat a l'Avinguda Gavina, s/n (Creixell-Platja).

Consulta els inscrits i resultats

Per a més informació del projecte Drac Artcai podeu visitar dracartcai.com

El dissabte 25 de juny, a Torredembarra (Tarragonès), tindrà lloc la segona prova del Circuit de Tornejos Solidaris Drac Artcai, organitzat per l'Associació solidària Drac Aertcai i el consell Comarcal del Tarragonès.

El torneig és obert a totes les edats. Consistirà en un torneig vuit rondes al ritme de 5 minuts per partida i vàlid per a elo català de ràpides. Hi haurà copa pels primers classificats aixó com per el millor de quatre trams, el millor vetarà i els millors d'edats. El campionat serà a les 16:30 a NO-SE, bar-restaurant musical, situat al Carrer Montmell, s/n (Torredembarra).

Consulta els inscrits i resultats

Per a més informació del projecte Drac Artcai podeu visitar dracartcai.com

 

 

Jesus Angel Ariste Justo va ser jugador del Club Escacs Reus més de 50 anys i exdirectiu de l'ONCE Reus, del qual va ser l'impulsor. Amb l'equip de l'ONCE Tarragona es va proclamar campió d'Espanya per equips en diverses ocasions.

Se li va concedir la Medalla de plata de la Federació Catalana d’Escacs i el Premi al millor esportista de Tarragona.

La vetlla serà el dia 28 de maig a les 17:00 hores en el Tanatori de Reus.

Des de la Federació Catalana d’Escacs volem donar el condol a la família i amics. Descansi en pau.

El Campionat de Veterans de Tarragona s’ha estat celebrant durant 8 rondes al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils. La competició s’ha jugat en un únic grup per a les categories de +50 (més de 50 anys) i +65 (més de 65 anys). Les partides s’han estat jugant els divendres entre els dies 10 de març i 5 de maig. En total hi ha participat 45 esportistes dels quals 28 de la categoria +65 i 17 de la categoria +50.

El campió del torneig i millor +50 ha estat l’Enric Saldana (Saluris) amb 6,5 punts, els mateixos punts que en José R. Rodríguez (Saluaris) que ha estat segon millor classificat +50. Tancat el podi de la categoria +50 l’Antonio Romero amb 5,5 punts i quart a la classificació general.

Pel que fa a la categoria, el campió +65 ha estat en Xavier Revilla (Torredembarra) amb 6 punts i tercer a la classificació general. Com a subcampió de +65 fou l’Enric Regue (Reus Deportiu) amb 5 punts i sisè a la classificació general. Finalment, en tercera posició i 11è a la classificació general en Jaime José Dosaiguas (Torredembarra).

Els millor classificats de cada categoria d’edat són convidats per a jugar a la Final del Campionat de Catalunya de Veterans que tindrà lloc a Malgrat de Mar entre els dies 14 i 21 de maig.

La Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats de la Territorial de Tarragona ha finalitzat amb nous campions. La prova s'ha estat jugant en tres dissabtes, a doble ronda per setmana, del 4 de març al 18 de març. La competició de la Territorial de Tarragona sub14 i sub16 s'ha disputat a Salou les tres jornades.
 
A la categoria Sub14, en Nil Tortajada (Cerap Riudoms) ha estat el campió invicte amb 5,5 punts de 6 partides jugades. Completen el podi la Júlia Miró (Amposta) amb 5 punts i en tercer lloc l'Alexander Carlo Reimer (Lira Vendrellenca) amb 4,5 punts. En total hi han participat en aquesta categoria 26 esportistes.
 
Pel que fa a la categoria Sub16, hi ha hagut emoció fins al final on el campió i la resta de podi s'ha decidit pels desempats. Així, l'Alexander Domene (Salauris) ha estat campió amb 5 punts i per millor desempat, en segon lloc l'Unai Bergaretxe (Cerap Riudoms) i en tercer lloc en Ruben Vinuesa (Salauris) amb 4 punts i millor desempat. En aquesta categoria hi ha participat 20 esportistes.
 

 

 

A l'acta d'entrega de premis hi ha estat present el vice-president de la Federació Catalana d'Escacs en Ramon Chalmeta.

Els millors esportistes d'aquesta participaran a la Final del Campionat de Catalunya d'Edats que tindrà lloc a Cambrils per setmana santa.

La Fase Prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats del Camp de Tarragona ja té els nous campions de sub8, sub10, i sub12. La prova s'ha estat jugant en tres dissabtes, a doble ronda per setmana, del 4 de març al 18 de març. La competició d'escacs base de la zona nord de la Territorial de Tarragona s'ha disputat a Els Pallaresos (Tarragonès) les tres jornades.

Pel que fa esportivament, en Daniel Cuenca (Valls) ha estat el campió Sub8 amb un ple de 6 punts de sis possibles de forma invicte. Completen el podi en segon lloc amb 5 punts en Dídac Herreros (Vila-seca) i en tercer lloc per millor desempat en Pol Baiges (Vila-seca). En aquest grup hi han participat 25 esportistes.

A la categoria sub10, en David Ortega (Salauris) ha estat el campió invicte amb 6 punts de 6 partides jugades. El segueixen empatats en 5 punts l'Ocèane Clerc (Amposta) i l'Hugo Muñiz (Cambrils). En aquesta categoria hi han participat 48 esportistes.

Finalment, a la categoria sub12, en Pol Rovira (Lira Vendrellenca) ha estat el campió en solitari i invicte amb 5,5 punts de 6 jugades. Completen el podi empatats a 5 punts l'Andrei Karpukhin (Saluris) i Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms). En aquest grup hi ha participat 43 esportistes.

A l'acta d'entrega de premis, a més de les autoritats municipals també hi ha estat present el vice-president de la Federació Catalana d'Escacs en Ramon Chalmeta.

Els millors esportistes d'aquesta participaran a la Final del Campionat de Catalunya d'Edats que tindrà lloc a Cambrils per setmana santa.