Alexander Domene (Salauris), Unai Bergaretxe (CERAP Riudoms) i Elix Soriano (Riudoms Mindgames) són els campions dels tres grups de la Territorial de Tarragona

Des del dia 2 d'octubre i fins el 27 de novembre es va disputar el Territorial de Tarragona al Pavelló de l'Hifrensa, a l'Hospitalet de l'Infant. Poc a poc s'intenta tornar a la normalitat i es va notar amb una bona participació entre els tres grups, 120 inscrits.

Vista general de la sala de joc del Territorial de Tarragona. (Foto: Pilar Bono)

El Gerard Añó (Peó Vuit), que va començar la darrera ronda com a líder provisional, va perdre la seva partida contra el MC Joan Carles Montell (Salauris), mentre que l'Alexander Domene (Salauris) va guanyar a Joseph John Madria (Cambrils). Això va produir un empat a la primera posició i, gràcies al desempat l'Alexander Domene es va endur el campionat del grup A. Tots dos joves jugadors joves van aconseguir fer 7.5 punts de 9 rondes i van demostrar estar en un bon nivell ja que sempre van estar per davant de la classificació.

Agustí Guasch (Valls) va completar el podi amb 7 punts.

Pel que fa el grup B, l'Unai Bergaretxe (CERAP Riudoms) ja tenia el campionat en el sarró abans de començar la darrera ronda, ja que duia 1.5 punt de distància amb el segon classificat, l'Adai Niubó (Valls). Aquest últim va aconseguir guanyar a l'Unai a la darrera ronda i així reafirmar la segona posició a la classificació final. Gerard Tallada (Amposta) va completar el podi a mig punt del segon classificat.

Vista del grup B del Territorial de Tarragona. (Foto: Pilar Bono)

En el grup C, Elix Soriano (Riudoms Mindgames) va guanyar a la seva rival directe, Isabel Marza (Cambrils) i s'adjudicava la primera posició. La Catarina Domene (Salauris) amb la seva victòria, va aconseguir escalar fins el segon calaix del podi, empatada amb l'Ivan Sendra (Constantí) a punts, a 6.5 punts. 

Agrair la participació a tots els inscrits, àrbitres i organització i fins la propera.

CLASSIFICACIÓ FINAL